Foto: press_2013//cabinet-kasten-kinder-slaap-kamer.jpg

De perfecte kinderkamer met inbouwkasten van Cabinet

Cabinet, fabrikant van luxe inbouw- en inloopkasten op maat, biedt ouders ideale opbergoplossingen voor kinderkamers.

Cabinet, fabrikant van luxe inbouw- en inloopkasten op maat, biedt ouders ideale opbergoplossingen voor kinderkamers.

Cabinet biedt de mogelijkheid inbouwkasten uit te rusten met een aantal opties die het opbergen in kinderkamers vergemakkelijken. Zo zijn de op maat gemaakte inbouwkasten verkrijgbaar met rails die in de vloer verzonken zijn. Dozen met speelgoed schuiven zo moeiteloos de kast in en uit. Het opruimen van de kinderkamer wordt zo letterlijk kinderspel.

Veiligheidsglas

Dankzij het speciale veiligheidsglas kunnen ook in kinderkamers mooie glazen deuren geplaatst worden. Dankzij het speciale drukprocedé CABIprint kunnen zelfs kunstwerken, grafische motieven of foto?s rechtstreeks op een schuifdeur van glas of kunststof worden aangebracht. De kastdeuren kunnen zo helemaal in stijl van de kinderkamer ontworpen worden. Daarnaast biedt Cabinet tal van mogelijkheden voor deurfronten: geolied bamboe, gekleurd, transparant of gesatineerd glas, diverse houtsoorten, zoals ahorn, kersenhout en eiken, of van stof, ook kunnen de deurfronten worden voorzien van een eigen afbeelding.

Dempers

Dempers aan de zijkant van de deuren voorkomen dat de kinderen deze hard tegen andere deuren of wanden slaan. De verbogen wieltechniek met van kogellagers voorziene wielen zorgt voor een bijzonder lange levensduur en een geruisloze werking. Het zorgt er tevens voor dat de deuren niet uit de rail kunnen lopen. Zo kunnen kinderen naar hartenlust in hun eigen kamer spelen zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun kinderen of last hebben van slaande of piepende deuren. Schuifdeuren met geïntegreerde handvaten over de gehele lengte of lange handvaten op de deur maken het voor kinderen van alle leeftijden mogelijk om de deuren eenvoudig te openen.

Schuine daken

Voor baby- of kinderkamers onder een schuin dak zijn er tal van praktische en stijlvolle mogelijkheden om een inbouwkast op maat te maken. Handige interieurhulpjes en de uitgebreide indelingsopties bieden legio opruimmogelijkheden en geven meer speelruimte.

Meegroeien

Als de kinderen hun kamer ontgroeien, is het mogelijk nieuwe kastdeuren bij Cabinet te ontwerpen. Samen met Cabinet wordt gekeken naar de mogelijkheden om de deuren te vervangen.

Reacties