Vrolijke Vriendjes gaan op avontuur

Het is zover! VTech breidt de wereld van Vrolijke Vriendjes, één van de meest populaire speel-/leerlijnen voor kleintjes van 1 tot 5, uit en hoe!

28 September 2020

De wereld van Vrolijke Vriendjes groeit! Maar liefst drie nieuwe speelsets prikkelen fantasie en stimuleren ontwikkeling voor kleintjes van 1
tot 5 jaar. Hoe fijn is het dat de nieuwste items zich laten combineren met eerder verschenen speelsets.

Als eerste maakt de Dappere Draak Daan zijn entree, met op zijn rug Roan de Ridder en Luca het Babydraakje. Daan loopt en beweegt zijn hoofd, spuugt vuur en wappert met zijn vleugels. Zijn rug is voorzien van een Magic Point, dat reageert op elk Vrolijk Vriendje dat hier plaatsneemt. Het zorgt meteen voor interactie en verhalen, zinnen, liedjes en melodietjes.

De Magische Glamper is niet zomaar een camper, het is een hightech camper die je openklapt en reageert zodra hij in beweging komt. Wie mee op reis gaat leert alles over kleuren, seizoenen en het weer. Deze glamper heeft al passagiers (papa, mama en baby), is uitgerust met een scala aan accessoires en biedt luxe voor de verwende kampeerder, zoals een uitschuifbaar bed en een instant sterrenhemel. Sympathiek is dat de rijkdom gedeeld wordt met ieder eerder verschenen Vrolijke Vriendje. Dankzij het Magic Point op de bestuurders plek, komt de speelset voor elke passagier opnieuw tot leven!

Geavanceerd en tot in detail uitgedacht. Dat is de 2-in-1 Brandweerwagen die dit najaar de wereld van Vrolijke Vriendjes binnenrijdt. Op het eerste gezicht is het een gewone brandweerauto, maar zodra hij openklapt komt er een complete brandweerkazerne tevoorschijn. Inclusief het zo speciale Magic Point, waarop alle Vrolijke Vriendjes en ook nieuwkomers Bente en Bob reageren.
Dankzij meer dan 180 liedjes, melodietjes, zinnetjes en knipperende toetsten maken kleintjes spelenderwijs kennis met alle ins & outs van de brandweer. Dat ze ondertussen ook zelf verhalen bouwen, een draai geven aan avonturen van prinsessen, stoere draken, coole brandweerlieden en sympathieke piraten, da’s mooi en vooral onbetaalbaar.

Advies verkoopprijs: VTech Vrolijke Vriendjes Dappere Draak € 44,95, Magische Glamper € 44,95 en 2 in 1 Brandweerwagen € 59,95.

Reacties