array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(17) "www.babyveilig.nl" ["path"]=> string(44) "/wandelen/buggys-en-kinderwagens/easywalker/" }
Partner

Babyveilig.nl

Bij ons heeft de veiligheid van uw kind de hoogste prioriteit. Daarom kunt bij ons online babyspullen en accessoires kopen die de veiligheid van uw kleine vergroten.

Bedrijfsoverzicht Babyveilig.nl

Veelzijdig, de Easywalker kinderwagen

De Easywalker kinderwagen hoort tot de absolute topklasse. Handig in gebruik, mooi qua design en van duurzame materialen vervaardigd.

Met Easywalker kinderwagen, heerlijk op stap

Ben jij op zoek naar een kinderwagen, zodat jij gemakkelijk en snel op pad kunt met je kleintje? Een Easywalker kinderwagen geeft heel veel gebruiksgemak als je met je kindje op stap bent. Aan alles is gedacht bij deze kinderwagen. Ze zijn stijlvol, zeer gebruiksvriendelijk en van een mooie kwaliteit. Bij de Easywalker Harvey en Easywalker Mosey+ kan je optioneel ook een reiswieg kopen, dit maakt ze geschikt voor de pasgeboren baby's. Easywalker heeft een ruim assortiment modellen. Dit maakt dat welk gebruik je ook voor ogen hebt er altijd een geschikte wagen voor jou bij zit.

Trendy design

Het trendy design van de Easywalker kinderwagen maakt dat je er vol trots mee over straat kan. Ze vallen op door hun originele ontwerpen. Zo heeft Easywalker varianten in samenwerking met Disney en MINI. Denk aan een kinderwagen met Mickey Mouse design of de MINI variant met de Union Jack op je buggy. De wagens zijn gemaakt van duurzame materialen en daarmee is jarenlang plezier gegarandeerd. De stof is goed afneembaar, zodat je bij ongelukjes de buggy snel weer schoon hebt. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk, doordat ze eenvoudig in te klappen zijn tot een compact pakket. Ook zijn ze licht door het gebruik van hoge kwaliteit lichtgewicht aluminium. Dat maakt ze geschikt om eenvoudig mee te nemen, zowel in de auto als op je fiets. De wagens beschikken over ruime boodschappenmanden, waardoor je met een gerust hart de stad in kan of boodschappen kan gaan doen.

Veel comfort

De Easywalker kinderwagens en buggy's bieden veel comfort. Door de grote zonnekap en regenhoes zit je kindje goed beschermd, welk weer het ook is. Door de wiellagers en vier-wielaandrijving rijdt de wagen gemakkelijk over elk terrein en zit je kindje comfortabel. Doordat de rugleuning helemaal plat kan zijn ze ook geschikt voor een lekker slaapje. De bekleding is van een comfortabele zachte stof.

Beste koop

De Easywalker Harvey is door de Consumentenbond in 2018 uitgeroepen als 'beste uit de test' én 'beste koop'. Deze Easywalker kinderwagen is eventueel ook te gebruiken voor twee kinderen. Easywalker biedt mooie accessoires aan bij de buggy van je keuze. Denk hierbij aan een bijpassende luiertas, een opberghoes of een parasol. Zo ben je helemaal voorbereid op mooie uitstapjes met je kindje.

Meer lezen over
'Veelzijdig, de Easywalker kinderwagen'?

meer van deze professional

De babywinkel thuis

Als je net een kind hebt gekregen of je bent in blijde ...

Wandelen met de buggy

Heerlijk wandelen met een buggy. Dat wil je met je klei...

Traphekjes voor een veilige leefomgeving

Veel ongelukken en ongelukjes met kleine kinderen vinde...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.