Nieuw bij Ikbenzomooi.nl: Kidsdepot

Webwinkel Ik Ben Zo Mooi voegt een nieuwe naam aan het assortiment toe: Kidsdepot.

Het merk maakt met tal van accessoires en meubels elke baby- en kinderkamer compleet. Denk aan vrolijke muurdecoratie, stoere metalen krukjes en gave opbergboxen. Het kindermerk van eigen bodem sluit naadloos aan bij de uitstraling van andere merken op Ikbenzomooi.nl.

Cactussen en rotan

Kidsdepot is hét nieuwe accessoire-merk van het welbekende Coming Kids. De items van Kidsdepot hebben een eigen, frisse stijl en zijn helemaal on trend. Of het nu gaat om een industriële look of een naturel kamer; Kidsdepot heeft het allemaal. Met als nieuwste telg in de collectie: de vrolijke vilten cactussen, compleet met fleurig bloemetje erop. Deze exemplaren creëren de warme sfeer van echte cactussen, maar prikken niet. Ook nieuw: kinderstoelen van rotan, uitgevoerd in de kleuren wit, roze, grijs en naturel. Ideaal voor in de speelhoek of op de kinderkamer.

Ik Ben Zo Mooi

Op zoek naar een cadeau voor een aanstaande mama? Kleding voor een pasgeboren spruit? Of meubels voor de peuterkamer? Ik Ben Zo Mooi biedt uitkomst. Met een breed assortiment aan kleding en lifestyleproducten voor baby, kind en mama. Jacolien richtte de webshop in 2010 op vanuit een passie voor trends en nieuwtjes in de baby- en kinderbranche. Inmiddels heeft ze samen met haar zus Daniëlle het bedrijf flink uitgebouwd met sterke bestaande merken en nieuwe, onbekendere labels. Van edgy accessoires van Ness tot stijlvolle verzorgingstassen van Elodie Details en hippe kleding van Little Indians.

Bekijk alle producten op Ikbenzomooi.nl.

reacties
anderen bekeken ook

De babywinkel thuis

Veelzijdig, de Easywalker kinderwagen

Een opgeruimde kinderkamer

Guido van Loon

Speelgoedbankje 2 pandabeertjes

Tips voor het leukste speelgoed

Guido van Loon

Babykamer inspiratie nodig? Vind hier een aantal belangrijke tips...

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie