Foto: caroline-ellerbeck-muursprookje

Muursprookjes van Caroline Ellerbeck

Illustrator Caroline Ellerbeck presenteert: Muursprookjes. Kleurrijke prenten voor aan de muur.

Caroline Ellerbeck presenteert haar nieuwste creatie de Muursprookjes. Deze kleurrijke A0-prenten voor aan de wand vertellen elk een klassiek sprookje. Kinderen beleven er uren kijkplezier aan.
Klassiekers aan de muur.

Vrolijk, vintage en verhalend. De Muursprookjes van Caroline Ellerbeck verbeelden in één oogopslag het hele sprookje van Roodkapje, Sneeuwwitje en Klein Duimpje. Kinderen kunnen het verhaal er zelf bij vertellen of verzinnen. De Muursprookjes stimuleren de fantasie en zijn dankzij hun grote formaat echte blikvangers voor in de kinderkamer, speelkamer of in het klaslokaal. Telkens weer ontdekken kinderen nieuwe details.

Muursprookjes van Caroline Ellerbeck.

Caroline Ellerbeck

Caroline Ellerbeck is illustrator en uitgever. Zij heeft ontelbare tekeningen op haar naam staan waaronder die van vijf Gouden Boekjes. In eigen beheer geeft ze op eigen wijze vorm aan haar passie voor haar vak. Met de Dollyboekjes bijvoorbeeld, die kinderen spelenderwijs poppetjes en dieren leren tekenen. Caroline Ellerbeck creëerde ook de Kleursprookjes, vier boeken met twaalf zwart-wit geïllustreerde prenten om uit voor te lezen en in te kleuren. De veelzijdigheid van Caroline kent geen grenzen.

Meer informatie: www.carolineellerbeck.nl

Publicatiedatum: 3 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties