Foto: 2015/Ikea-kinderkamer.jpg

Inspirerende kinderkamers IKEA

IKEA geeft inspiratie om samen met je kinderen deze zomer een droomkamer in te richten met gave producten.

Een nieuw dekbedovertrek, een kleurig vloerkleed of een lekkere stoel om in te chillen: met wat kleine veranderingen maak je een groot verschil.

Voor stoere jongens

Jongens starten het nieuwe schooljaar extra goed met het zwartbruine MICKE bureau en de JANSJÖ LED werklamp. Geef de kamer een stoere uitstraling met het BENRANGEL of TITTAPÅ dekbedovertrek.

Lieve meiden

Is roze haar favoriete kleur? Dan is slapen onder dit SILKIG dekbedovertrek echt een droom. Logeerpartijtjes zijn dubbel feest in het MYDAL stapelbed. Alle schoolspullen voor het komend schooljaar bewaart ze mooi in het TROFAST opbergmeubel.

Klaar voor de start

Sportieve strebers staan in de startblokken voor het schooljaar met dit leuke SPRINGA vloerkleed. Alle sportspullen zijn handig op te bergen in de PÅSIG opbergtas. En wie scoort straks een nieuw huiswerkrecord aan het MICKE bureau?

Tijd om te gamen

Coole gamers mogen, als het huiswerk af is, lekker chillen in de FLAXIG balansstoel. Uitgespeeld? Dan is de kamer opruimen het volgende spel. Extra makkelijk dankzij de opbergruimte onder het FLAXA bed, of bij het FLAXA hoofdeinde.

Opgeruimd staat netjes

Bewaar mooie rapporten en werkstukken in de kleurige HEJSAN bakken en dozen op het bureau. Huiswerk maken was nog nooit zo leuk!

Meer informatie: www.ikea.nl

Publicatiedatum: 18 juli 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties