Foto: 2017/happy-mat-ezpz.jpg

De happy Mat van EZPZ maak eten met kids gemakkelijker en leuker

Kinderen vinden het heerlijk om zelf te eten. Het geknoei en geklieder van jonge kinderen aan tafel zullen veel ouders herkennen.

En logisch, want eten moet je leren! Maar om het eten met kids net iets minder stressvol te maken en voor kinderen nóg leuker brengt EZPZ de Happy Mat. Een silicone placemat en bord in één, waardoor spelen met het bord, en dus ook het knoeien, ineens een stuk lastiger wordt!

'Less mess, more fun' luidt de slogan van het Canadese merk EZPZ. En dat klopt helemaal, want met de Happy Mat worden alle momenten aan tafel leuker en handiger. De Happy Mat is een placemat en bord ineen dat zich vastzuigt aan het gladde oppervlak van de tafel. Ideaal, omdat hierdoor alles blijft staan waar het hoort. Het bord heeft de vorm van twee ogen en een mond die je vrolijk toelacht. Ook wanneer je een keer iets eet dat minder lekker is!

Mini Mat en Happy Bowl

Voor jongere kinderen is de Mini Mat handig om te gebruiken. Deze mat werkt exact hetzelfde als de Happy Mat, alleen is net iets kleiner en handzamer. De Mini Mat past perfect op het blad van de kinderstoel en is ideaal om mee te nemen als je op reis gaat. Voor vloeibare producten heeft EZPZ de Happy Bowl. Deze placemat heeft in plaats van een bord een schaaltje en kun je bijvoorbeeld gebruiken voor yoghurt, pap of pasta. Gebruik de matten wel op een gladde ondergrond, op een onregelmatig oppervlak werkt het minder goed.

Niet alleen makkelijk, maar ook veilig

De EZPZ mat maakt eten niet alleen gemakkelijker en leuker, maar is ook nog eens veilig in het gebruik. De placemats zijn gemaakt van een bestendig siliconen waardoor ze prima in de vaatwasser, magnetron en oven kunnen. Daarnaast zijn de Happy Mats vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers.

Verkoopinformatie

Alle producten van EZPZ zijn eenvoudig in gebruik en vanwege de flexibiliteit ook gemakkelijk weer op te bergen. De placemats zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, lime, koraal en grijs en de nieuwe Scandinavische kleuren, Blush (faded roze), Sage (faded groen) en Berry. De Happy Mat heeft een advies verkoopprijs van € 29,95 en de Mini Mat en Happy Bowl kosten € 24,95. De matten worden geleverd met duidelijke instructies en tips. EZPZ is vanaf april o.a. verkrijgbaar bij de betere baby- en kinderspeciaalzaken en lifestyle shops.

Reacties