Babooba: nieuw babymerk van eigen bodem


Nederland is een nieuw babymerk rijker: Babooba. Het merk brengt de natuurlijke zachtheid van mama dichtbij met gebreide babydekens.

Babooba brengt de natuurlijke zachtheid van mama dichtbij met gebreide babydekens van 100% katoen. Met zorg gemaakt en van de hoogste kwaliteit voelen deze dekens heerlijk zacht aan op baby’s huidje, zelfs bij een gevoelige huid.

 

Dekens voor wieg en ledikant

De babydekens van het nieuwe Nederlandse merk Babooba zijn van 100% katoen en uiterst zacht voor de allerkleinsten. De gebreide structuur geeft de dekens luxe uitstraling. Babooba dekentjes zijn ademend, vocht absorberend en warm. Bovendien is katoen hypo-allergeen en van nature resistent tegen huisstofmijt waardoor de dekentjes zelfs geschikt zijn voor baby’s met een gevoelige huid, allergieën of astma. Alle Babooba-producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, kleurvast, slijtvast, krimpvrij en makkelijk te wassen. Er zijn twee maten beschikbaar: wiegdekens (75x90cm) en ledikantdekens (100x150 cm). De geblokte dekens zijn er in roze, blauw en grijs. 

 

Babooba: De zachtheid van mama dichtbij

Quirine Vollebregt-Dozy wilde het liefst altijd bij haar kleintjes zijn toen ze nog baby waren. Zelfs in hun eigen bedje wilde ze hen dezelfde warmte en liefde geven als in mama’s armen. Uit deze behoefte ontstonden de babydekens van Babooba, zo puur en zacht mogelijk. Quirine selecteert de fijnste katoen uit Centraal Europa, Zuid-Amerika, Spanje en Afrika. De productie van Babooba dekens ligt echter in België zodat ze altijd kan vertrouwen op goede arbeidsomstandigheden en er zeker van is dat er geen kinderarbeid aan te pas komt. Het katoen is tevens Ökotex gecertificeerd.

 

Kijk voor alle kleuren op: www.babooba.nl

Publicatiedatum: 15 november 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

E-Cool Touwladder PH

Deze FSC® gekeurde touwladder met PH 12 mm touwen. Wordt geleverd in een katoen...

Snurk overtrekken voor de kids

Snurk kinderdekbedovertrekken - 100% katoen 

Babykamer inspiratie nodig? Vind hier een aantal belangrijke tips op het gebied van babykamers.

In dit artikel kun je alvast inspiratie opdoen voor het straks inrichten van jou...

Een opgeruimde kinderkamer

In kinderkamers kan en mag alles! Opruimen is wat minder leuk, maar met wat hand...

Wolve kussen

Pimp je kamer met onze stoere Wolve kussens

Tips voor het leukste speelgoed

Het leukste speelgoed - auto of trein. Waar speelt jouw kind het liefst mee?

Advertentie