Meet & Greet met de enige echte Siem Safaribus 

Toet Toet Auto’s, let’s go!

10 April 2019

Het moet niet gekker worden. Dat wordt het dus wel! Special Edition Toet Toet Auto Siem Safaribus komt tot leven! De enige echte hele grote Toet Toet Auto, start deze week een Toet Toet Auto’s Roadshow dwars door Nederland en België. Aanleiding? Zeven nieuwkomers in Toet Toet Auto’s Stad, te weten; Amir Ambulance, Tygo Takelwagen, Owen Auto, Bart Brandweer, Harvey Helikopter, Ronnie Raceauto en Tijn Tractor. Allemaal te gekke typetjes en met nog niet eerder vertoonde actie-toets. Wannahaves voor trouwe fans van de populaire Toet Toet Auto’s lijn en grote verrassingen voor kleintjes die nog niet eerder kennismaakten met Toet Toet Auto’s. Spelen en leren wordt hierdoor ongelimiteerd.

Siem Safaribus zet de sokken er in, de komende weken. Vandaag start de Roadshow en rijdt de vrolijke bus met op het dak een loeigrote
verrekijker rond in Nederland en België. Siem koerst richting Nationaal Park Hoge Kempen, Pretland en diverse locaties van Monkey Town. Lukt het je om bij de eerste twintig bezoekers per locatie te zijn, dan krijg je zomaar één van de nieuwkomers cadeau! Voor alle overige bezoekers heeft Siem (zolang de voorraad strekt) een andere vette verrassing!

Is de kans groot dat Siem Safaribus jouw pad kruist? Met het oog op vrije dagen rond Pasen en de meivakantie kan dit zomaar raak zijn. Want daar waar jij vakantie viert spot je Siem! Maak dan meteen een selfie van jou en de te gekke bus en post deze op Instagram met de #toettoetauto. De 20 leukste kiekjes krijgen een Toet Toet Auto’s prijzenpakket ter waarde van € 50,-!

Voor alle locaties en aanvullende info omtrent de Toet Toet Auto’s Roadshow kijk op: https://toettoetautos.com/

 

Reacties