Foto: amazona-krijtverf-kinderkamer

Maak de kinderkamer mooier met de 100% ecologische krijtverf van Amazona

Ga jij binnenkort aan de slag om de kinderkamer mooier te maken? Denk dan ook aan de verf en kies voor de pure minerale krijtverf van Amazona!

Het is een trend om zowel de woon- als de kinderkamer om te toveren tot een waar interieurplaatje. Daarbij laten we onze creativiteit de vrije loop en kiezen steeds vaker voor duurzame oplossingen. Heel mooi voor onze woonomgeving én voor de wereld om ons heen! 

Je kent Amazona misschien niet maar zij hebben als allereerste een 100% ecologische verf op de markt gebracht. Ideaal voor jouw kroost want het is namelijk vrij van chemicaliën en giftige stoffen, ruikt niet en is antiallergisch; pretty good painting for pretty good parents dus!

Amazona Krijtverf wordt op ambachtelijke wijze in Nederland gemaakt. Door alleen puur natuurlijke mineralen als grondstof te gebruiken is er een prachtig palet aan kleuren ontstaan dat door de dosis natuurlijk pigment een uitstekende dekkracht heeft. Hierdoor kun jij tweedehands meubels binnen no-time restylen en heb je die ene muur zo geverfd. En het voelt vast ook goed om te weten dat - naast dat Amazona Krijtverf onschadelijk is voor het milieu - de verpakking volledig recyclebaar is. Dit wordt onderstreept doordat het product als enige verfmerk Natureplus gecertificeerd is.

Meer informatie of inspiratie?
Kijk op www.amazona.nl of op het Instagram-, Facebook- en YouTube-account van Amazona.

Meer van Amazona BV
Reacties