De babywinkel thuis

Als je net een kind hebt gekregen of je bent in blijde verwachting, dan weet je dat je veel spullen nodig hebt.

Alles voor de babykamer

Hoe jonger je baby is, hoe meer je nodig lijkt te hebben. Van het inrichten van de babykamer tot aan babykleding, traphekjes, luiers, wipstoeltjes, buggy's en handige luiertassen. Het is natuurlijk erg leuk om overal rond te kijken en de leukste spulletjes voor thuis in te kopen. Heb je echter minder tijd en zoek je een leverancier met een compleet online aanbod, kijk dan eens in het assortiment van het jonge bedrijf Babyveilig. Je gaat hier veel profijt van hebben.

Veiligheid en meer

Het assortiment van Babyveilig heeft een aantal belangrijke focusgebieden. Veiligheid van je kind staat boven alles. Alle producten van Babyveilig voldoen aan de heersende normen ten aanzien van veiligheid en gaan vaak nog net even verder. Daarnaast onderkent Babyveilig ook het belang van comfort. Comfort voor je baby, maar ook voor jou als ouder of verzorger. Als aan deze drie aandachtsgebieden is voldaan, is de kans het grootst dat onze producten ook daadwerkelijk op de juiste manier worden gebruikt. Zowel jij als je kind gaat daar veel gemak van beleven.

Groot assortiment

Gun je kind een heerlijke nachtrust en verzin een leuk slaapritueel. Een vriendelijk ogend muziekmobiel helpt daar zeker bij. Wat dacht je van een handige luchtbevochtiger of een huismijtbestrijder? Ze kunnen echt helpen en vaak zijn het niet de oplossingen waar je in eerste instantie aan denkt. Heb je al een kinderstoel waar je kind veilig in zit, zodat je met het hele gezin aan tafel kunt? Babyveilig heeft niet alleen alle soorten babyflesjes en bijbehorende spenen, maar ook handige droogrekjes voor babyflesjes en speciale schoonmaakborstels voor flesjes en spenen. Als je kiest voor borstvoeding, kijk dan zeker eens in onze babywinkel naar praktische borstvoedingskussens en speciale borstvoedingsbeha's. In onze babywinkel vind je ook bijzonder goede babyfoons en veilige traphekjes die erg makkelijk en snel te bedienen zijn.

Goede service

Wat je ook nodig hebt voor je baby of opgroeiende dreumes, onze babywinkel heeft het voor je op voorraad. Bestellen gaat bij Babyveilig snel en in de rust en comfort van je eigen huis. Nog even snel iets nodig? Als je vóór 22.00 uur bestelt, heb je het in de regel de volgende dag al in huis. Bestel je voor 50 euro of meer, dan betaal je geen verzendkosten.