bloomon viert feestseizoen met 'floral gifts'

Speciaal voor de decembermaand heeft bloomon haar online 'floral shop' gevuld met extra feestelijke designs.

18 November 2020

De bloemstylisten vonden inspiratie in het authentieke, gezellige gevoel van het eindejaar. De collectie bestaat uit designs in warme, rijke kleuren. Van stijlvolle verse bossen en bijpassende limited edition vazen tot luxe droogbloemen op een voetstuk; in de online shop vind je verschillende 'floral gifts' om de kersttafel mee aan te kleden of om cadeau te geven.

De bloomon-collectie voor het feestseizoen is geïnspireerd op de magische en klassieke kerst van 'vroeger' en het warme, luxe gevoel dat bij de feestdagen hoort. De stylisten van bloomon fleuren het interieur tijdens de wintermaanden op met extra feestelijke designs. Kleurrijke bessen, geurende Eucalyptus, winterse takken en fluweelzachte bloemen in warme kleuren vullen deze feestperiode elke ruimte met warmte en licht. Het gehele assortiment uit de online 'floral shop' is gemakkelijk eenmalig bestellen.

1. Edition (NIEUW)

Speciaal voor het feestseizoen lanceert bloomon een gloednieuwe stijl: Edition. Met deze extravagante bos kun je écht uitpakken. De December Edition is een extra luxueuze en feestelijke bos, rijkgevuld met onder andere Zuid-Afrikaanse Protea, Strelitziablad, statige pluimen en luxe Amaryllissen in fluweelrood. Maak het cadeau compleet met de luxe bijpassende vaas, die de stylisten van bloomon speciaal voor dit design hebben toegevoegd aan de collectie.

2. Atelier 

Dit feestseizoen laat Atelier hoofden draaien met artistieke en eigentijdse designs gevuld met de mooiste winterbloemen. De stylisten van bloomon stelden luxe creaties samen in champagnetinten en klassiek rood, gevuld met statige pluimen, weelderige takken en elegante bloemen. 

 3. Flowerstone Holiday 

De Flowerstone Holiday is een waar kunstwerk van luxe droogbloemen, met onder andere een burgundy-rode Protea, een feestelijke rozenbotteltak en gouden kerstballen van gedroogde Linum. De keramische steen - exclusief ontworpen door bloomon en handgemaakt door Royal Goedewaagen - met staanplaatsen voor droogbloemen is met de hand geverfd in een stijlvolle auberginekleurige tint.

4. Flowergram Shine

De Flowergram wordt bezorgd met een houten podium met negen staanplaatsen en zet de mooiste droogbloemen op een rij. Luxe verpakt en bezorgd door de brievenbus. In het design Shine vind je de feestelijke roos Latin Ponpon, de Banksia - een Afrikaanse bloem die een gouden gloed lijkt te hebben - en Rosehips (rozenbottel).

5. Pixie, Original & Deluxe

Een verse, bijzondere bos is de 'special guest' tijdens de feestdagen. De iconische bossen PixieOriginal en Deluxe zijn dit feestseizoen gevuld met kleurrijke Ilex, fluweelzachte wilgenkatjes, luxueuze Amaryllissen en bijzondere rozen. Pixie is met haar compacte en ronde vorm ideaal als centerpiece op een gedekte tafel, Original is een echte eyecatcher in de woonkamer en Deluxe zorgt met zijn lange en opvallende stelen voor extra allure in elke ruimte.

Nieuw: exclusieve vaas

Gevuld met een kerstboeket of minimalistisch met enkele statement-stelen: de nieuwe luxe vaas met ribstructuur zorgt voor extra stijl en verfijning in elk interieur. Het feestelijke design, met een brede basis en een smalle hals, is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en in de kleuren beige, blush en smoked brown. De exclusieve vaas is in een beperkte oplage verkrijgbaar.

Feestelijk verpakte giftcard

Met de bloomon giftcard geef je een tegoed naar keuze voor het assortiment uit de 'floral shop'. De giftcard wordt feestelijk verpakt, inclusief persoonlijk kaartje, en door de brievenbus bezorgd. Voor een last-minute cadeau is de digitale giftcard van bloomon de ideale uitkomst. Deze ontvang je binnen tien minuten per mail.

Meer informatie: bloomon.nl

Reacties