Zo kies je de perfecte bloemen voor jouw interieur

Wie wordt er niet blij van een mooi boeket bloemen? Een bos bloemen is leuk om te geven en misschien nog wel leuker om te krijgen.

25 November 2020

Bloemen zijn er in verschillende soorten en maten, het kan dan ook lastig zijn om bloemen uit te zoeken die goed bij jouw interieur passen. Hieronder vertellen wij je graag hoe je een boeket kiest dat perfect past bij jouw interieur.

Welke kleur past bij je interieur?      

Allereerst is het belangrijk om na te denken over de kleur van de bloemen. Ieder interieur heeft een eigen stijl, dit is bij boeketten niet anders. Het is daarom leuk als de stijl van jouw interieur past bij de stijl van het boeket. Komen er vooral lichte kleuren voor in jouw interieur? Ga dan voor een boeket met zachte kleuren. Heb jij juist een kleurrijk interieur? Kies dan voor een boeket met felle kleuren, zo blijft de inrichting een geheel.

Hoe kies je de plaats voor jouw boeket?

Net zoals de kleur van het boeket belangrijk is, is het ook belangrijk om vooraf te bedenken waar je het boeket zou willen neerzetten. Een boeket is de perfecte manier om een leeg, saai hoekje op te fleuren en sfeer te geven. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de grote van de bos. Kies je voor een traditioneel, wat lager boeket? Zet deze dan bijvoorbeeld op een lage salontafel, zo kijk je mooi op de bovenkant van de bloemen. Gaat jouw voorkeur meer uit naar een los gebonden, hoger boeket? Kies er dan voor om het boeket op ooghoogte neer te zetten, op deze manier komt het boeket nog beter tot zijn recht. Tot slot is het belangrijk om het boeket niet vol in de zon of op de tocht te zetten.

Bloemen bestellen?

Heb jij inmiddels een beetje een idee wat voor soort boeket bij jouw interieur past? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om naar jouw lokale bloemist te gaan en een mooie bos uit te zoeken. Echter, kun je er ook voor kiezen om bloemen te bestellen. Het grote voordeel van online bloemen bestellen is dat je dit op de bank, in een café of tijdens je pauze kunt. Daarnaast kun je de, door jou gekozen bloemen, bezorgen op een locatie naar keuze. Woon jij bijvoorbeeld in Amsterdam? Kies dan voor bloemen bezorgen Amsterdam. Hierdoor hoef jij de deur eigenlijk niet meer uit.

Reacties