Werkwijze

Omdat geen mens hetzelfde is, is er ook geen vaste werkwijze. Aangenaam interieuradvies creëert een interieur in de particuliere of zakelijke omgeving.

Aangenaam kennis te maken


Dat betekent dat wij u adviseren met een totale projectbegeleiding, een volledig ontwerpplan, of een onderdeel hiervan. Hierbij kunt u denken aan een kleuradvies, verlichtingsplan of een stylingadvies.

Aangenaam kennis te maken
Het eerste gesprek is wellicht de belangrijkste stap. U wilt ons leren kennen, en wij u ook. En daar nemen wij de tijd voor. Vrijblijvend.

In dit gesprek komt naar voren wat uw wensen zijn, wat de (on)mogelijkheden van de ruimte zijn en wat uw budget is. Graag willen wij ook de betreffende ruimte(n) zien.

Een helder plan
Met alles wat er is besproken in het eerste gesprek, maken wij voor u een heldere offerte. U weet precies waar u aan toe bent. En wij ook.

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om een aangenaam verrassend interieur te ontwerpen. In de schetsfase ontwerpen wij een indelingsplan die met u wordt besproken. Na uw akkoord tekenen wij een definitief plan en gaan wij op zoek naar de juiste sfeer die bij uw wensen passen. Wij stellen passend meubilair, verlichting en decoratie samen. Wij kijken ook naar passende vloer-, wand- en raambekleding. Uiteraard houden wij uw budget scherp in de gaten.

Aangenaam uitgevoerd
Wij kunnen alles uit handen nemen, dus ook de begeleiding van de uitvoering. Wij zijn aanwezig waar we moeten zijn, wij leggen contacten met de juiste personen of bedrijven, kopen de materialen in en zorgen voor de oplevering. U heeft er geen omkijken naar.

U loopt de ruimte binnen en wordt overvallen door een Wauw-effect. Dat is ons streven.

Kort gesprek voor een groots effect
Aangenaam Interieuradvies kan ook bij u langskomen voor een kort mondeling advies. Samen lopen we de ruimte door en geven wij advies over kleur, verlichting en indeling voor het creëren van een aangename sfeer.

Nog even kort door de bocht…
Ons advies is onafhankelijk van winkels of merken. Onze aanpak is helder en duidelijk. Functionaliteit van de ruimte en de gebruikte materialen heeft een hoofdrol in onze ontwerpen. Onze werkwijze is aangenaam en persoonlijk. Onze stijl is modern, creatief en aangenaam verrassend. Maar uw stijl is nog veel belangrijker. De ruimte is een weergave van uw persoonlijkheid. U staat centraal bij Aangenaam Interieuradvies.