Voor onder de kerstboom

Maison Berger Paris pakt voor de Kerst 2018 flink uit

Twee Limited Edition Lampe Berger modellen, een parfumverspreider met sticks, een geurkaars en 2 triopacks met nieuwe geuren. Originele geschenken voor jong en oud, man en vrouw.

De Limited Edition GEM Lampe Berger is verpakt in een speciale Kerst Giftbox inclusief de 180 ml Pétillance Exquise. Deze Lampe Berger is geïnspireerd op de puurheid van een ruwe steen (Gemstone) die op een speciale wijze in facet is geslepen. Verkrijgbaar in de kleuren champagne en zwart.

De nieuwe Pétillance Exquise is geïnspireerd op sprankelende champagne. Champagne en bubbels staan synoniem voor bijzondere momenten en feesten en dit straalt ook dit nieuwe huisparfum van Maison Berger Paris uit. Om een parfum fonkelend te maken, werkt de parfumeur in olfactorisch contrast, pittige tonen met gourmand-tonen en patchoeli om een feestelijke en kleurrijke sfeer te creëren. Dit huisparfum schittert als een glas rosé champagne en is een ware ode aan vreugde en gedeeld geluk.

De Limited Edition parfumverspreider met sticks en geurkaars zijn ook verkrijgbaar in hetzelfde huisparfum en beschikbaar in een speciale luxe verpakking. De triopacks zijn verkrijgbaar in een Festive en Seasonal editie. De Festive triopack bevat de huisparfums Pétillance Exquise, Velours Extase en Douceur de Cachemire. De Seasonal editie bevat de huisparfums Soie d’Argan, Cannelle de Noël en Fruits Secs.

Met de Pétillance Exquise proosten we op Maison Berger Paris, op het 120 jaar bestaan van de Lampe Berger en uiteraard op een mooi 2019!

Prijzen
GEM Giftbox Lampe Berger: € 42,50
Parfumverspreider met sticks: € 22,00
Geurkaars: € 25,00
Triopacks: € 15,95

Informatie bij: www.lampeberger.nl.

reacties
anderen bekeken ook

Achterwand voor je Kerstdorp

Kerstdecoraties (zelfklevend)

Sfeer in je woonkamer

Zo ruikt jouw huis altijd heerlijk. En het is nog goed voor je hu...

Sandra van Koningshoven

Fotolijst ophangen zonder te boren: zo doe je dat!

Lenette Hermsen

Eindelijk een opgeruimd huis? Met de methode van Marie Kondo lukt...

Sandra van Koningshoven
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie