Vernieuwde voorjaarscollecties van Villeroy & Boch

Heb jij ook zin in de lente? Haal dit heerlijke seizoen (alvast) in huis met de lente- en paascollecties van Villeroy & Boch. Goodbye winter, hello spring!

08 Februari 2020

Natuur op tafel

Bij de lente horen vrolijke kleuren en lichte tinten, zoals geel en groen. Met Colourful Spring zet je de natuur op tafel. Dit jaar breidt de collectie uit. De sneeuwklokjes en vlindertjes zijn nu ook te zien op verschillende diepe kommen, schalen, een theepot, koffiekopjes en vaasjes. Een bijzonder detail van de vaasjes; ze kunnen ook als kaarsenstandaard gebruikt worden.

De collectie is verkrijgbaar vanaf € 8,90 en gemaakt van Premium Porselein.

Vier de lente


Hoe prachtig zijn de eerste voorjaarsbloemen? Zo fris en kleurig, net als Spring Awakening. Het servies is versierd met typische voorjaarsbloemen zoals tulpen en narcissen.

De collectie is verkrijgbaar vanaf € 12,90 en gemaakt van Premium Porselein.

Flower power

Tijd voor felle kleuren met Artesano Flower Art. De prachtige, kleurrijke bloemen zorgen voor een mooi contrast op het puur witte porselein. Dit servies is niet alleen leuk in de lente, maar ook in de zomer zorgt het voor een feest aan tafel.

De collectie is verkrijgbaar vanaf € 8,00 en gemaakt van Premium Porselein.

Familie Haas

Onlosmakelijk verbonden aan de lente is Pasen. De tijd dat we traditiegetrouw lekker met elkaar eten en eieren gaan zoeken. Decoreer het interieur en de tafel om in de paassferen te komen met de paashaasjes van Easter Bunnies of kies voor kleurrijke hazen met Bunny Tales. Maak de hele familie Haas compleet.

De Bunny Tales zijn verkrijgbaar vanaf € 12,90 | Easter Bunnies vanaf € 17,90 en gemaakt van Premium Porselein.

De collecties zijn te koop bij de vaste verkooppunten van Villeroy & Boch en via www.villeroy-boch.nl/shop. Meer inspiratie? Volg Villeroy & Boch op Facebook en Instagram.

Meer van Villeroy & Boch
Reacties