Partner

Decoraza

Decoraza is een unieke online lifestyle shop die zich toespitst op betaalbaar design en nieuwste trends op gebied van woningdecoratie. Naast topmerken zoals Alessi, Umbra, Blomus en XL Boom bieden ze ook een breed gamma producten aan van kleine ontwerpers vanover de hele wereld. Met meer dan 1000 producten in voorraad is het de ideale uitvalsbasis voor het inrichten van je woning of het vinden van originele cadeautjes voor mannen, vrouwen en kinderen.

Ben je op zoek naar originele wanddecoratie, badkameraccessoires, keukenhulpjes, kinderkamerdecoratie of andere leuke woonaccessoires, dan moet zeker een kijkje nemen in de online shop van Decoraza.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht decoraza.nl

Umbra Fish Hotel

Eén van de toppers van dit moment is ongetwijfeld het Fish Hotel van Umbra. Deze moderne vissenkom is een architecturaal pareltje dat naadloos past in elk interieur.

De Umbra vissenkommen kunnen gedraaid worden om verschillende openingsvormen weer te geven en zijn ook perfect stapelbaar. De verluchtingsgaten boven elke viskom zorgen voor een surrealistisch geheel zodat het net lijkt alsof je vissen zweven in de lucht.

Na de succesvolle verkoop van de witte vissenkommen bracht Umbra nu ook een versie uit in mat zwart. Een echte aanrader!

Fish Hotel

Vind jij zwemmende vissen ook fascinerend en rustgevend, maar zie je er tegenop om een lelijke visbokaal in huis te halen? Decoraza heeft voor jou de oplossing! Met Fish hotel van Umbra kan je nu vissen stijlvol integreren in elk interieur. De vierkante visbokaal is bovendien stapelbaar zodat je er een echt hotel van kan maken.

- Design: Teddy Luong 
- 20 cm x 19 cm x 19 cm
- De visbokaal kan makkelijk uit het omhulsel gehaald worden om te reinigen.

Meer lezen over
'Umbra Fish Hotel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.