Trendkleuren 2020 van blomus

Bij het kiezen van de juiste kleur voor de collectie van 2020 is geïnspireerd door de nuances van de natuur.

24 April 2020

donkergrijze wolken, gedroogde olijfbladeren en roodbruine boomschors, zandduinen, schaduwspel, maanstralen, maar ook materialen zoals tin speelden een grote en belangrijke rol. Het resultaat is een prachtig kleurenpalet met de trendkleuren 2020 voor de collectie van dit jaar.

Blomus

COAL

Zacht zwart of donkergrijs? De dubbelzinnigheid van deze kleur maakt hem fascinerend en zeer flexibel, en de duisternis en intensiteit geven het een zekere mystiek. Deze kleur doet denken aan zware schaduwen of de magie van oude zwart-witfoto's

BARK

De kleur Bark is gedempt, enigszins roodachtig met een vleugje grijs, onmiskenbaar vrouwelijk en toch veelzijdig. Als accent voor zachte neutrale kleuren of als een licht contrast met donkere versies van grijs, blauw of bruin, kan deze kleur de perfecte metgezel zijn of op zichzelf staan.

Blomus

TARMAC

Tarmac is een diep en intens groen met een lichte bruine tint, die doet denken aan gedroogde olijfbladeren, moeras of de schors van oude bomen. De rijke, absorberende kleurdiepte maakt Tarmac ideaal voor zachte, matte oppervlakken, zoals te zien is in de Sono-serie voor blomus.

NOMAD

Nomad, een zachte en zanderige kakikleur. Doet denken aan woestijn, eindeloze zandduinen en het  oppervlak van harde, gedroogde aarde. De uitnodigende warmte maakt hem perfect voor effen oppervlakken. De echte magie ontstaat echter wanneer het wordt gepresenteerd in de krachtige en modieuze, maar toch sierlijke en uiterst vrouwelijke transparante versie, zoals te zien is in de serie drinkglazen Fuum.

Blomus

CLOUD

Het lichte en luchtige grijs genaamd Cloud is puur en discreet. Het creëert verbinding, zelfs als geen enkele andere kleur het verlangen naar iets klassieks en tijdloos lijkt te vervullen. In de blomus-collectie is Cloud de perfecte keuze als een van de drie kleuren voor de Stay outdoor-lijn, ontworpen door het Duitse duo kaschkasch.

PEWTER

De kleur van klei lijkt niet alleen ingetogen in zijn tijdloze elegantie, maar is tegelijk ook buitengewoon veelzijdig. De toepasselijk genaamde Pewter for tin, het nieuwe grijs in de Mio-collectie, is een eerbetoon aan de erfenis van het merk als voormalig fabrikant van tin- en roestvrijstalen producten, maar deze keer werd de kleurnaam een synoniem voor het oorspronkelijke karakter van de Mio-aardewerkserie geselecteerd.

Blomus

SHARKSKIN

Sterk, praktisch en slijtvast, maar onmiskenbaar stijlvol, Sharkskin is het perfecte grijs, dat, altijd een cool en eigentijds tintje geeft. Het geeft bijna elke kleurencombinatie een gevoel van verfijning  en het haalt het beste uit iedere andere kleur.

MOONBEAM

Wit is natuurlijk nooit zomaar "wit". Het heeft een grote verscheidenheid aan zachte en uitnodigende nuances zoals ivoor, een delicate crème, licht zand of poederachtig beige. Dit geldt ook voor Moonbeam - een fascinerende, maar oneindig vrouwelijke en klassieke witte tint met subtiele tonen van roze, grijs en zand.

Informatie bij www.blomus.com

Reacties