Seventh Generation: plant power to the future 

Ecologische shoonmaake- en wasmiddelenrange nu verkrijgbaar in Nederland!

07 Juni 2019

Schone vaat, schone was, schoon huis – en een schone wereld. Hoe we vandaag schoonmaken heeft effect op de volgende generaties. Omdat je geen gezond leven kunt leiden op een zieke planeet, is Seventh Generation gelanceerd. Deze ecologische schoonmaakrange is ‘powered by plants’ dankzij de plantaardige formuleringen die écht werken. De plantaardige producten, met natuurlijke geuren op basis van plantenextracten en essentiële oliën, zijn verpakt in flessen van 100% gerecycled en recyclebaar materiaal.

Schone wereld

Seventh Generation staat voor een schoon huis én een schone wereld. Het merk heeft als missie een consumentenrevolutie te veroorzaken die opkomt voor de gezondheid van de volgende generaties. De missie van Seventh Generation komt het best tot uiting in de producten. Het merk gebruikt hernieuwbare bestanddelen, ontwerpt producten door het voorzorgsbeginsel te volgen en vermeldt alle bestanddelen op de verpakking. Het doel van Seventh Generation is een schone wereld achter te laten voor de volgende generaties door milieuvriendelijke producten te maken die écht werken en die veiliger zijn voor jou en onze planeet. Om dit te kunnen realiseren worden de producten uitvoerig getest op hardnekkige vlekken.

Oog op de toekomst

Waarom zou een schoon huis, geen schone wereld kunnen betekenen? Alle producten van Seventh Generation – van wasmiddel tot allesreiniger – bestaan tot wel 97% uit plantaardige ingrediënten en de formules zijn volledig biologisch afbreekbaar. Ook de geuren zijn 100% natuurlijk, op basis van plantenextracten en essentiële oliën. Zo groen is schoonmaken anno nu – met het oog op de toekomst.

Klik hier voor meer informatie.

Reacties