Rivièra Maison Autumn Collection 2018

Buiten schijnt de zon volop, maar bij Rivièra Maison is de herfst al begonnen.

15 Augustus 2018

Rivièra Maison presenteert deze herfst een inspirerende, nieuwe themacollecties waar je hart sneller van gaat kloppen! De thema’s zijn verdeeld in verschillende stijlen: van romantic chique tot casual coolness.

De Autumn 2018 Collection is vanaf medio augustus in de Rivièra Maison Stores en online op www.rivieramaison.nl verkrijgbaar.

Ontdek de nieuwe, sfeervolle collecties en laat je inspireren.

The Powder Parlour

Deze romantische collectie lijkt rechtstreeks uit een poederdoosje te komen. De verschillende tinten nude en poederroze spelen prachtig op elkaar in en versterken het gevoel van luxe, romantiek en vrouwelijkheid. De combinatie van zacht velvet, chique zijde look en faux fur, maken dit een veelzijdige collectie waar menig vrouwenhart sneller van gaat kloppen.
Lieflijk en classy met een hoog aaibaarheidsgehalte. Deze prachtige collectie is een echte musthave!

1. Happy Bow Water Glass
2. Happy Bow Bowl
3. Siberian Faux Fur Pillow nude Dia 38,
4. Velvet Pillow Cover pink 50 x 50
5. The Parlour Hurricane cream S en pink S
6. Bow Pillow light grey 40 x 30
7. Valencia Glass Box

Willamsburg

Willamsburg, de beroemde kunstzinnige wijk in het noorden van Brooklyn in de stad New York, is de thuisbasis van kunstenaars en creatieve geesten, innovators en ambachtslieden, evenals gemeenschappen met veel verschillende achtergronden.

Geïnspireerd op deze wijk, is de Williamsburg-collectie gemaakt van stevige materialen zoals katoen en wol en straalt casual coolness uit. Het kleurenpalet bevat diepblauwe tinten, een zacht, grijs raster en zuiver wit katoen. Kleine details zoals het leren label en zwart-witte linten maken de interessante maar toch casual look van deze collectie helemaal compleet.

1. Hudson Square Hanging Lamp
2. Williamsburg Pillow Cover 65 x 45
3. Williamsburg Jersey Pillow Cover 50 x 30
4. Car Key Hanger
5. Greenwich Classic Globe,
6. My Car Money Saver
7. Williamsburg Designer Pillow Cover 50 x 50