Profielfoto van The Retro Family
The Retro Family
Beechavenue 12, 1119 PT Schiphol-Rijk
maandag
10:00 - 16:00
dinsdag
10:00 - 16:00
woensdag
10:00 - 16:00
donderdag
10:00 - 16:00
vrijdag
10:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Retro woonaccessoires

Eyecatchers voor een vintage woonkamer

Neon verlichting

Creëer een unieke Amerikaanse jaren 50 sfeer met retro neonverlichting. Onze uitgebreide collectie neon signs zullen extra sfeer geven aan je café, restaurant, woning of bijvoorbeeld kantoor of winkel. Bij The Retro Family vind je een uitgebreid aanbod neon verlichting geïnspireerd op de Amerikaanse jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Neon verlichting is te verkrijgen in diverse vormen, stijlen, maten en kleuren. Ga voor een leuke Diner neon sign voor in je keuken of kies bijvoorbeeld voor het authentieke Route 66 neon sign of dit leuke Cocktail Palmtree neon sign.

Bekijk hier de neon verlichting.

Vinyl onderzetters

Geniet nu nog meer van je kop koffie of thee met deze leuke hittebestendige vinyl onderzetters. De prints verschillen per verpakking van 6 stuks. De afbeelding van de prints kan daardoor in sommige gevallen iets afwijken. Geef een retro twist aan je koffietafel, eettafel of salontafel met deze leuke retro vinyl onderzetters.

Bekijk hier de onderzetters.

Lavalampen

De lavalamp is een iconische sfeerlamp uit de jaren 70 van de vorige eeuw. De tijd van de Flower power, broeken met wijde pijpen en psychedelische pop art. Maar ook legendarische bands en artiesten als Abba, Jimi Hendrix en The Rolling Stones vestigden hun naam in dit decennium. Geef je lavalamp een mooi plekje in je interieur en geniet van de mooie oranje lichtgevende bolletjes die voor je ogen op en neer dansen. 

Bekijk hier alle lavalampen.

 

Nieuwsbrief
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om de leukste retro items in je mail te ontvangen.