Plants are awesome

“In elk huis hoort een plant thuis!”

30 September 2018

De heren van Plantsome nemen geen blad voor de mond: “In elk huis hoort een plant thuis! Planten zuiveren de lucht, brengen geluk, dempen geluid en pimpen je interieur.” Overtuigd dat een plant een must is? Greenify your life snel en makkelijk met de green friends van www.plantsome.nl. Geen keuzestress en geen gesjouw. Je koopt de plant(en) online, met of zonder de ‘Plantzoeker’ en de volgende werkdag wordt de bestelling bezorgd. Aan groenliefhebbers is natuurlijk gedacht: de ‘VerzorgingsApp’ zorgt dat de planten ook awesome blijven!

Dat de oprichters, Thom en Axel, een passie voor planten hebben kan bijna niet anders. Ze zijn de zonen van een plantenkweker en opgegroeid in het Westland. En daarnaast zijn de broers heel nieuwsgierig en vinden het leuk om te ontdekken. “We begrepen niet waarom het tegenwoordig nog zoveel moeite kost om een plant te kopen. Een tripje naar het tuincentrum kost al gauw een paar uur en met al die zware tassen ook nog een plant onder je arm wurmen? Nee bedankt!”, vertelt Thom. “Dat moet en kan simpeler dachten we. En voor we het wisten was het idee van Plantsome ontkiemd.”, zegt Axel.

It’s so EASY

Via www.plantsome.nl koop je op een makkelijke en leuke manier online bloeiende en groene kamerplanten. Heb je geen idee wat je wilt? De ‘Plantzoeker’ helpt je bij het maken van jouw keuze. En om het plaatje compleet te maken, kun je een gave sierpot kopen. De planten komen allemaal direct bij lokale, Nederlandse kwekers vandaan. Zo zorgt Plantsome voor verse planten van hoge kwaliteit. Die snel en netjes binnen een werkdag gratis bezorgd worden. En ook na aanschaf blijft jouw interieur groen! Plantsome is namelijk de enige online plantenverkoper die zich richt op service na aankoop.

De PLANTAARDIGHEID van Plantsome

- Retourneren van de aankoop is very easy: binnen 14 dagen en het kost niets/nakkes/nada…
- Oeps: jouw groene vriend is per ongeluk beschadigd: een nieuwe plant is on its way.
- Garantie: minimaal drie maanden, blijft je groene vriend ook echt groen.
- Geen groene vingers? Met de ‘VerzorgingsApp’ ga je er vast wél uitkomen.*
- Ongelimiteerd vragen stellen via mail, WhatsApp, Facebook of in een chat.*
- Tips & tricks en nog veel meer b(l)oeiende info is te halen op www.plantsome.nl.*
- Get inspired via de Plantsome’s accounts op Facebook, Instagram of via de nieuwsbrief.*

* Of je nu wel of geen koper bent: you can use this for free baby!

Your GREEN friends

‘Marty de Palm en het Swing Trio’, ofwel een onweerstaanbare en briljante groep van grootse luchtzuiveraars bestaande uit een Areca, Calathea en twee Varens. Zomaar een voorbeeld van wat je op www.plantsome.nl koopt. Maar ook voor de nieuwe liefdes, Rodrigo, Nina en Pedro en de favorietjes van Thom en Axel ‘Coco, Eileen en Lucas’ ga je naar www.plantsome.nl.