Oude bekende, nieuwe look: Bowl maakt een comeback in drie kleuren

Mondgeblazen schaal ‘zweeft’ over tafel in green, pink of brown

11 April 2019

Een oude bekende is terug met een nieuwe look: Bowl van Functionals maakt een comeback in drie nieuwe kleuren. Of je nu kiest voor green, pink of brown, de elegante glazen schaal is een blikvanger op elke tafel. Het mondgeblazen design van Mia Lagerman en Ehlén Johansson lijkt over tafel te zweven. Bowl is vanaf nu verkrijgbaar via Functionals.eu en het netwerk van geselecteerde resellers.

Ontwerpers Mia Lagerman en Ehlén Johansson vroegen zich af hoe ze het onmogelijke mogelijk konden maken: het balanceren van een bol op een vlak oppervlak. Hun oplossing: de bol ligt genesteld in een ring. Hierdoor lijkt Bowl bijna te zweven boven tafel. De magische schaal ziet er zo al adembenemend uit, maar houdt ook van bloemen, fruit of andere accessoires.

Met open armen

Functionals oprichter Simon van Esch verwelkomt Bowl met open armen terug in de collectie. “Bowl wordt met de mond geblazen en daarna met de hand afgewerkt, en is daarmee een echt collectors item. Het luchtige design is minimalistisch, maar toch blijf je ernaar kijken. Een echt Functionals product.”

Kleuren

Bowl is verkrijgbaar in green, pink en brown.

Adviesprijs

€ 119,00 incl. VAT (Europa)

Meer weten over Bowl? Ga dan even naar de site.

 

Reacties