Foto: 2018-04/bloemen-interieur-kleurrijk-4.jpg

Zeg het met bloemen

Wat is nou een woonkamer zonder bloemen? Zeg nou zelf, een fleurig boeket maakt je interieur toch af?

Guido van Loon

Met bloemen haal je een stukje natuur in huis. En wat is er nu fijner dan dat? Je kunt je interieur nog met zoveel leuke woonaccessoires aankleden, zonder bloemen mist er toch wat. Het is echt de finishing touch van je interieur. Maar het moet natuurlijk wel passen bij de rest van je interieur.

Waar moet je op letten?

Om het juiste boeket te kiezen voor jouw woonkamer, let je allereerst op de kleur en de soort bloemen. Wat de kleur betreft is het belangrijk dat je let op de kleur van je interieur, zorg ervoor dat de kleur van je boeket je interieur als het ware versterkt. Probeer dus zo min mogelijk te kiezen voor contrasterende kleuren. Heb je een 'Scandinavisch' interieur, kies dan bijvoorbeeld voor warme kleuren als bruin of oranje. Deze kleuren passen hier doorgaans goed bij. Heb je een kleurig interieur? Kies dan ook voor een bont, kleurrijk boeket. Houd hierbij wel in de gaten dat het aansluit bij je interieur.

Waar haal je je bloemen?

Je kunt natuurlijk naar je plaatselijke bloemist gaan voor een mooie bos bloemen. En heb je een tuin? Dan kun je daar misschien ook wel mooie bloemen of takken vinden om zo je eigen boeket samen te stellen. Hoe leuk is dat? En helemaal van nu: bestel je bloemen online en laat ze thuisbezorgen. Wat is er nu makkelijker dan dat? Je kunt dit via verschillende websites doen, maar wat helemaal leuk is dat je bij Greetz met korting kunt bestellen (we blijven toch Nederlanders). Dit doe je met speciale kortingscodes. Bekijk hier de Greetz kortingscodes

Reacties