Foto: W&C2018_image_001

Wonen en Co de beurs groeit naar woonfestival

Dertien een ongeluksgetal? Welnee! Het team achter Wonen en Co de beurs grijpt de dertiende editie aan om groter uit te pakken dan ooit.

Wonen&Co de beurs 2018 is er één met bijzondere thema’s, gekke snacks en de nieuwste woontrends. Draaide het tijdens de eerste woonbeurs, toen nog in Zuidlaren, vooral om directe verkoop. Dertien jaar later bewijst Wonen&Co de beurs zich meer dan ooit als een woonfestival. Het evenement draait om inspireren, verrassen en beleven. Van 15 tot en met 18 maart wacht Wonen&Co de beurs ruim 45.000 liefhebbers. Met 250 exposanten is het evenement tot de laatste meter uitverkocht.

Succesnummers | Nieuwe thema’s

1 locatie, 4 dagen, 5 hallen, 11 pleinen en 250 specialisten. Het zijn de ingrediënten van Wonen&Co de beurs 2018 in een notendop. De beursvloer belooft een mix van vertrouwde succesnummers, de laatste woontrends en gloednieuwe thema’s. Speciaal is het Grand Theatre met vier verschillende stijlstudio’s, verpakt als voorstellingen. Het theater staat zij aan zij met de Straat der Favorieten, één van de nieuwe items van Wonen&Co de beurs 2018. Webshops tonen hier in een intieme stores hun woonfavorieten. Nog zo’n nieuw item dit jaar is Trailer Park, waarin Wonen&Co zich van een compleet andere kant laat zien. Trailer Park is het toneel van stoere containers gevuld met vintage vondsten, financieel advies, motoren en zelfs een barbier. Deze mannenkapper ‘stuurt’ bezoekers geknipt en geschoren de beurs over.

Donderdag Koopavond | Vrijdag Vriendinnendag

Naast de reguliere kaarten á €12,00 per stuk komt Wonen&Co met twee bijzondere kortingsacties: Donderdag Koopavond en Vrijdag Vriendinnendag. Beide kaarten worden per 2 stuks voor €17,50 verkocht. Ontdek op Wonenencodebeurs.nl de voorwaarden. De kaarten zijn alleen online te verkrijgen.

Openingstijden

Donderdag 15 + vrijdag 16 maart: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 17 + zondag 18 maart: 10.00 – 18.00 uur

Wonen&Co de beurs 2018

Locatie: MartiniPlaza, Groningen
Kassaprijs: €12,00 p.p. (tot 12 jaar gratis)

Meer informatie: www.wonenenco.nl

Reacties