Foto: 2015/FlatBack-brabantia-prullenbak.jpg

Win een Brabantia FlatBack+ prullenbak

Brabantia geeft - net als vorig jaar - in samenwerking met Wonen.nl een prachtig vormgegeven prullenbak weg!

Het is eind oktober, de pepernoten liggen al weken in de schappen van de supermarkt. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat zelfs de eerste kerstverlichting wordt opgehangen. De decembermaand komt eraan!

In heel Nederland vieren we Sinterklaas en kerst. Jutte zakken vol speelgoed of pakjes onder de boom. Gezelligheid staat voorop. Samen met familie en vrienden schuiven we aan de eettafel aan. Iedereen is welkom. Het zijn warme dagen, maar toch gaat er vaak heel wat geregel aan vooraf.

Tips

Er moeten namelijk kadootjes worden gekocht, boodschappen worden gedaan en menukaarten worden samengesteld. De gastheer of –vrouw heeft zelfs op de dag en avond zelf nog heel wat te doen. Toch zou je met de juiste hulp van ieder moment moeten kunnen genieten. Vraag bijvoorbeeld of iedereen een gerechtje maakt en meeneemt. Zo sta jij niet de hele dag in de keuken om voor te bereiden.

Maak jij toch liever in je eentje het diner, of kan het gewoon niet anders? Zorg dan voor een goede planning. Begin op tijd met voorbereiden, en maak zoveel mogelijk al de dag van te voren. Dat scheelt je niet alleen tijd in de keuken terwijl de visite lol heeft in de woonkamer, maar ook een vies en rommelig keukenblad.

Ruimtebesparend ontwerp

Om je een handje te helpen in deze drukke tijden, geeft Brabantia – net als vorig jaar - een prachtig vormgegeven prullenbak weg! Een heerlijk vooruitzicht met de feestmaand voor de deur. Een presentje voor jezelf, of wellicht leuk voor de surpriseavond. De FlatBack+ is ruimtebesparend en past in iedere keuken! Dankzij de vlakke achterkant kan hij tegen de muur staan of zelfs in keukenkastjes worden gehangen. Speciale scharnieren zorgen ervoor dat de deksel niet tegen de wand slaat. De Brabantia FlatBack+ is er in fantastische mineraal kleuren, waar je alleen maar over durft te dromen. Het zal je keuken compleet veranderen. Gegarandeerd dat iedereen volgend jaar weer met jou de feestdagen door wil brengen!

P.s. Een leuke bijkomstigheid is dat de FlatBack+ voor 25% uit gerecyclede materialen bestaat. Niet alleen een mooi design dus, maar ook goed voor het milieu!

Ook kansmaken op de Brabantia FlatBack+? Like de Wonen.nl-facebookpagina en doe mee! 

Reacties
Irmgard-Geenen

Wat handig!

8 jaar geleden