vtwonen-collectie te koop bij warenhuis Hudsons Bay


09 September 2017

Het basisservies en de keukenaccessoires uit de vtwonen-collectie zullen in alle Hudsons Bay filialen in Nederland worden verkocht.

De eerste vestiging van het warenhuis opende op 5 september zijn deuren in Amsterdam. Vanaf dat moment is de vtwonen collectie onderdeel van het permanente aanbod van Hudson’s Bay.

Behalve het vtwonen basisservies, zullen ook het glazen servies, keuken- en tafeltextiel, houten onderborden en snijplanken te koop zijn bij Hudson’s Bay. Tanja Saarberg, formulemanager: 'Dé evergreen van de vtwonen collectie is het vtwonen servies. Mooi basic wit, inmiddels het bestverkochte servies van Nederland, is nu ook te koop bij Hudson’s bay. En daar zijn we best trots op! Samen met het basis tafellinnen in kaky en antraciet en de houten borden en serveerplanken van accacia- en rubberwood dek je de tafel voor de lange lunch met vrienden of het diner met familie.' 
image

vtwonen is het grootste en meest veelzijdige woonblad van Nederland en is er voor iedereen die gaat verhuizen, verbouwen, restylen of dol is op alles wat met huis & tuin te maken heeft. Elke 4 weken vind je er het laatste nieuws op woon- en lifestylegebied, tips & tricks en haalbare styling- en zelfmaakideeën van de vtwonen stylisten om meteen mee aan de slag te gaan. En natuurlijk lekker veel binnenkijkers vol wooninspiratie. Naast het tijdschrift zijn er een vtwonen televisieprogramma, vtwonen webshop en vtwonen concept shops.

AANBEVOLEN

Pure® Fragrance

Dankzij een frisse en aangename geur in uw woonkam...

Deurstopper

Wil je een samenhangend geheel maken van je woning...

De leukste blog over wonen

Alles wat je wilt weten over meubels, interieur, w...

Personaliseer je woonaccessoires: 4 leuke tips

Wil je je interieur graag een nieuwe twist geven? ...

Wil jij deze superleuke kattenmuur winnen?

Met dit prijzenpakket met leuke houten kratten, pl...

Bestel uw horren online

We houden er allemaal van. Een fris en doorgelucht...
Advertentie