Foto: 2017/stofzuiger-energiezuinig-voordeel.jpg

Vijf voordelen van een energiezuinige stofzuiger

Sinds 1 september 2014 worden stofzuigers beoordeeld op energieverbruik, stofopname, geluidsniveau en de stofuitstoot.

Maar wat zijn nou de voordelen van een heel zuinige stofzuiger?

1) Pollen en fijnstof? Niet in dit huis!

Het is de tijd van het jaar dat veel Nederlanders last hebben van hooikoorts. De pollen die kriebels veroorzaken, bevinden zich niet alleen buitenshuis maar ook binnenshuis.

2) Écht schoon tapijt

Tapijten en vloerkleden stofzuigen duurt altijd lang omdat tapijtvezels dicht op elkaar staan. Veel mensen hebben dan ook het gevoel dat hun vloerkleed nooit echt schoon is. Een energiezuinige stofzuiger brengt daar verandering in, waardoor het stofzuigen van tapijten en vloerkleden zo gedaan is.

3) Schoon en slim in gebruik

De Auto turbofunctie bij nieuwe stofzuigers past zich aan de gebruiker en ondergrond aan, waardoor de stofzuiger zelf weet wanneer er meer motorvermogen nodig is en hij automatisch bijschakelt. Dat bespaart energie en voorkomt achterblijvend vuil op de vloeren.

4) Wel huisdieren, geen dierenharen

Met eeb AirTurbosysteem en een speciale Animal turboborstel zorgen energiezuinige stofzuiger ervoor dat dierenharen 30% sneller in de stofzuigerzak verdwijnen dan met een gewone stofzuiger.

5) Zuinig stofzuigen, geld besparen

En we blijven natuurlijk Nederlanders, dus waar we geld kunnen besparen doen we dat graag. Met energiezuinige stofzuigers kan dat heel simpel in het huishouden. Een laag energieverbruik met optimale zuigkracht zorgt al voor een goed resultaat, maar door de minimale stof her-uitstoot hoeft er echt slechts één keer gestofzuigd te worden. Dat bespaart dus niet alleen energie en geld, maar ook tijd.

Meer stofzuigertips? Lees verder op Stofzuiger Voordeel.

Reacties