Toe aan een nieuw interieur?

Persoonlijk advies van onafhankelijke interieurstylisten tijdens de Interieuradviesdagen bij Hornbach.

18 Augustus 2016

Welke kleuren versterken elkaar en welke vloer maakt de ruimte optisch groter? En welke stijl past eigenlijk het best bij jou en dan ook nog binnen het budget? Bij Hornbach heb je tijdens de Interieuradviesdagen in september, oktober en november de kans hier achter te komen: hét moment om je door een professionele stylist te laten inspireren. Normaal kost een interieurconsult 95 euro, maar tijdens de Hornbach Interieuradviesdagen slechts 25 euro. Dus zie jij thuis een ruimte voor verbetering? Geef je dan op via www.hornbach.nl/interieuradvies. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen voor deze exclusieve service is beperkt.

Praktische tips

Je hebt al jaren een kamer in je huis die je het liefst opnieuw zou willen inrichten, maar je weet niet waar je moet beginnen. Kom dan naar de Interieuradviesdagen bij Hornbach. Hier krijg je de mogelijkheid om je één uur lang persoonlijk te laten adviseren door een onafhankelijke interieurstylist. Dit advies levert inspiratie op, maar vooral ook praktische tips over bijvoorbeeld de maatvoering van nieuw aan te schaffen meubels en de indeling hiervan. Maar er is meer. Denk aan sfeerdecoraties, toepasselijke materialen voor raam-, wand- en vloerafwerking en de verschillende materialen en kleurcombinaties voor wanden en vloeren.

Beeldmateriaal

De Interieuradviesdagen worden georganiseerd in de weekenden. De stylisten zijn dan in de bouwmarktaanwezig op de decoratieafdeling. Om ervoor te zorgen dat het advies persoonlijk en passend is, vragen we de klant vooraf al om zijn wensen en eisen kenbaar te maken. We raden aan om informatie en foto’s van de ruimte mee te nemen - bijvoorbeeld het aantal vierkante meters en afmetingen van de huidige meubels.

Kijk voor meer informatie op www.hornbach.nl/interieuradvies.

Publicatiedatum: 18 augustus 2016

Anderen bekeken ook

Interieuradvies

Heb je behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen? Een interieur waarbij de laatste trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan ben je bij Maison la Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers de interieurstylist, en eigenaar, van Maison la Plume adviseert en helpt je graag om je woonkamer om te toveren tot een eigen en uniek interieur. Interieurstylist Willem Pluimers: 'Met behulp van Maison La Plume creëer je een woon- of slaapomgeving waar je naar uitkijkt na een dag van hard werken.' Naast interieuradvies in de Maison La Plume winkel komt Willem ook langs op locatie. Zo kan hij op de plek zelf het beste interieuradvies geven.

Maison La Plume

interieurstylist

Waarom een interieurstylist inschakelen voor een interieuradvies?Veel mensen kopen iets nieuws om hun woonkamer gezelliger te maken. Vaak valt dit tegen omdat het anders uitpakt dan dat ze verwacht hadden. Het is te klein of veel te groot, of de kleur past er niet bij. . . . een miskoop is dan het gevolg. Het kan zelfs leiden tot aankoop van heel veel accessoires en teveel kleine spullen, om het toch maar gezelliger te maken. Ik kan u zeggen dat dit averechts werkt . Uiteindelijk is uw woonkamer te vol en heeft u niet bereikt wat u voor ogen had. Veel mensen zullen dit herkennen, want u bent niet de enige die dit zal overkomen.

Zo Anders interieurstyling