Foto: team7-accessoires-europees-natuurhout

TEAM 7 accessoires van Europees natuurhout

TEAM 7 accessoires van Europees natuurhout: schenk puur natuur in tijdloos en mooi design.

De feestdagen staan voor de deur, tijd om te feesten, tijd om te schenken. Met duurzame cadeaus bijvoorbeeld, waar je elke dag opnieuw plezier aan beleeft, een leven lang. TEAM 7, als designmeubelspecialist meermaals bekroond voor zowel zijn ontwerpen als milieu-inspanningen, presenteert met deze accessoires van Europees natuurhout schitterende, tijdloze klasse: haal de natuur in huis!

Natuurhouten snijplank

TEAM 7 snijplank
Snijplank van puur massief hout, elke dag opnieuw een plezier in de keuken. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €110,-.

Natuurhouten cilinders 

TEAM 7 cilinders
Als bijzettafel, taboeret of piëdestal zijn deze massieve cilinders van verschillende groottes natuurlijke aandachttrekkers in je interieur. Ook prachtig in combinatie met hun kubusvormige tegenhangers. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €219,-.

lux home office-box

TEAM 7 home office box
Maak komaf met die wirwar van kabeltjes en adapters voor smartphones en tablets: deze prachtige box is een meerwaarde in elke woonruimte. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €182,-.

Kaarsenhouderset

TEAM 7 kaarsenhouderset
De vier kubusvormige kaarsenhouders kunnen op verschillende manieren als doeltreffend geheel worden gecombineerd in essen- en notenhout. Aanbevolen verkoopprijs: €109,- / vierdelige set.

Slabestek

TEAM 7 slabestek
De twee identieke elementen van notenhout vormen, wanneer zij in elkaar worden gelegd, een harmonische eenheid. Aanbevolen verkoopprijs: €65,-.

Servetringenset

TEAM 7 servetringenset
Een blikvanger op elke tafel: De speels vormgegeven servetringen van elegant notenhout doen aan een vogeltje denken en schommelen met en zonder servet vrolijk op tafel. Aanbevolen verkoopprijs: €54,- / vierdelige set.

Schalenset

TEAM 7 schalenset
Natuurlijk hout perfect presenteren, dat lukt met deze schalen van elegant notenhout. Aanbevolen verkoopprijs: €330,- / tweedelig.

Vogelnotitiehouder

TEAM 7 notitiehouder
Elegant notenhout en glimmend metaal zorgen bij dit accessoire voor aansprekende contrasten. Het vogeltje zorgt voor een goed humeur. Het klemt graag een bericht onder zijn magnetische vleugels. Aanbevolen verkoopprijs: €37,-.

Meer informatie: www.team7.at

Publicatiedatum: 31 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties