Foto: voor-thuis-kerstaccessoires7

Stijlvolle kerstaccessoires

In de webshop Voor-thuis.nl vind je alles om je huis extra gezellig aan te kleden voor kerst.

Het begint nu eindelijk kerst te worden! De sfeer die de donkere dagen met zich meebrengen, kerstliedjes, gezelligheid met vrienden en familie en het jaar knallend afsluiten. Kerst staat natuurlijk ook in het teken van lekker eten. Ben jij een ster in de keuken, maar vind je het lastig om de eetruimte sfeervol aan te kleden? Dan volgen hier wat handige tips!

Allereerst tafellinnen: onmisbaar voor een stijlvol gedekte tafel. Wit tafellinnen zorgt voor een smaakvolle basis waar werkelijk ieder servies bij past. Houd je meer van kleur? Een tafelloper van vtwonen is dan een echte musthave.

Tafelloper van vtwonen.

Na het tafellinnen kunnen we beginnen met het dekken van de tafel. Te beginnen met het servies! Het Sarjaton servies van het merk Iittala ademt Kerst, maar is tegelijkertijd neutraal. Het servies is daarnaast heel geschikt voor het serveren van verschillende gangen, omdat de verschillende items uit de serie prachtig met elkaar te combineren zijn.

Voor het drinken van heerlijke wijnen is er het prachtige Diva glas van Schott Zwiesel. Het glas is speciaal gemaakt voor het serveren van rode wijn. Schenk je liever een witte wijn of zelfs verschillende wijnen tijdens een diner? Neem dan ook eens in kijkje in onze categorie glazen.

Servetten van Bloomingville.

Nu de basis gelegd is gaan we werken aan sfeer! Waxinelichthouders, kandelaars, schalen en servetten zijn daarbij onmisbaar. Ze dragen bij aan een heerlijke kerstsfeer. Met linten kun je glazen voorzien van een mooie strik. Ook kun je linten gebruiken om het servies elegant bij elkaar te binden. Natuurlijk is het ook leuk de tafel te versieren met dennentakken, dennenappels en kerstballen. Leg bijvoorbeeld een kerstbal op het bord met een naamkaartje eraan. Origineel en chique!

Waxinelichthouder van Stelton Stella.

Meer informatie: www.voor-thuis.nl

Publicatiedatum: 19 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties