Foto: Plantenpotten Pure Edge Elho

Pure Edge van elho combineert design met natuurlijke schoonheid

Robuust of verfijnd, kleurrijk of sober: in het eigentijdse interieur draait het om tegenstellingen.

Plantenpot pure edge van elho past door de stoere én moderne uitstraling perfect bij die trend. Pure edge is bovendien 100 procent Nederlands. De pot is geïnspireerd op een ontwerp van de Nederlandse ontwerper Sander Lorier.

Het design van Pure Edge is gebaseerd op geometrische vormgeving van een espressokopje dat is ontworpen door Lorier. Deze polygonen geven de bloempot een stoere en moderne uitstraling geven. Pure edge is licht van gewicht, onbreekbaar en uv-bestendig. De pot, verkrijgbaar in wit en antraciet, behoudt z’n kleur in de volle zon. Pure edge is gemakkelijk schoon te maken en vorstbestendig tot temperaturen van maar liefst -40 °C. De bloempot kan in alle seizoenen dus gewoon buiten staan. Boor dan wel een gaatje in de binnenzijde van de pot, zodat overtollig water kan worden afgevoerd.

Op het terras, in de tuin of woonkamer: pure edge is overal een heuse blikvanger. De hoekige vlakken combineren prachtig met een plant met ronde vormen. Design en natuurlijke schoonheid gaan zo hand in hand. Praktisch is de verhoogde bodem, waardoor de pot niet geheel hoeft te worden gevuld met aarde. Het planten is daardoor een fluitje van een cent. De pot is verkrijgbaar met een doorsnede van 40 of 47 centimeter en is geschikt voor een middelgrote plant.

Adviesprijzen: Pure Edge, 40 cm: € 89,00, 47 cm: € 129,00.

Informatie bij: Elho

Reacties