Oogstrelende strijk zen-satie


Brabantia introduceert nieuwe strijkplanken geïnspireerd op moeder natuur.

Zou je liever ergens anders zijn tijdens je strijk? Brabantia helpt je op weg met drie nieuwe, oogstrelende strijkplanken en –hoezen. Deze 100% katoenen hoezen, voorzien van prints geïnspireerd op Moeder Natuur, laten je gedachten achteloos afdwalen. Wat denk je van een frisse Morning Breeze, of een heerlijk verkoelende Fern Shades op een warme zomermiddag? Het Tropical Leaves-ontwerp neemt je mee naar de zomer, zelfs op de koudste winterdag.

Natuurlijke schoonheid

Al deze strijkplanken zijn geïnspireerd op Moeder Natuur en maken van strijken een feestje. Roetsj je wasmand rimpelloos leeg met de Fern Shades of de Morning Breeze hoes, met haar wonderlijke waterverf-print. Of droom weg bij de Tropical Leaves en land weer bij een stapel strakke strijk. Deze heerlijke hoezen passen perfect op Brabantia strijkplanken, de toplaag zorgt voor een zachte strijksensatie. Of zullen we daar maar ‘zen-satie’ van maken?

Hoezee voor hoezen

Deze oogstrelende hoezen zijn beschikbaar in verschillende varianten en maten. Wil je er een plank bij? Ga dan voor een complete set! De Morning Breeze planken zijn 135 x 45 cm met een siliconen matje voor je strijkijzer, 110 x 30 cm met een strijkerhouder of 124 x 38 cm met een strijkerhouder of een Solid strijkerhouder. Ze hebben een metallic grijs of zwart frame.
De Fern Shades plank meet 135 x 45 cm en heeft een siliconen strijkijzermatje, de versie in 110 x 30 cm heeft een Solid strijkerhouder en een fris wit frame.
De Tropical Leaves planken hebben een mint frame en zijn 135 x 45 cm met een siliconen strijkijzermatje en 124 x 38 cm met een strijkerhouder, een Solid strijkerhouder of Solid stoomunithouder. Of supersize naar 124 x 45 cm met een Solid strijkerhouder of een Solid stoomunithouder.Brabantia biedt 10 jaar garantie op haar strijkplanken. Deze oogstrelende planken en perfect passende hoezen zijn te koop vanaf april 2018.

AANBEVOLEN

Makkelijk DIY project: een vrolijk kattenhuis

Een eenvoudige Ikea hack: leuk voor jou en voor je kat(ten) natuurlijk.

Woosh salontafel

Woosh – salontafel – MYS.TB.0093 70 x 70 x 37 (B x D x H in cm

Vijf tips om jouw interieur een vintage-look te geven

Retro is weer helemaal terug! Maar hoe tover je jouw interieur om naar een vinta...

Piazza salontafel groot

Piazza – salontafel – MYS.TB.0107 140 x 70 x 41 (B x D x H in cm.)

Fotolijst ophangen: hoe doe je dat?

Er zijn verschillende systemen om je fotolijst netjes op te hangen. Wil je rails...

Noni cafe side table

Noni Cafe – bijzettafel – MYS.TB.0086 60 x 60 x 60 (B x D x H in cm.)

Advertentie