Nieuwe interieur app gelanceerd: Home Swiper

Home Swiper: Swipend een droominterieur samenstellen

Sinds deze maand is er een nieuwe app beschikbaar waarmee iedereen die op zoek is naar nieuwe meubels al swipend een droominterieur kan samenstellen. Met Home Swiper keurt de gebruiker elk meubelstuk dat getoond wordt en kunnen goedgekeurde meubelstukken op een moodboard bij elkaar geplaatst worden. Een aankoop doen, kan via de webshop van de meubelaanbieder.

Het principe van de app is gebaseerd op een eenvoudig gegeven: mensen vinden het leuk om te ‘keuren’. Leuk of niet leuk, dat is de enige vraag die bij elk meubelstuk beantwoord moet worden. De app bevat vele duizenden unieke producten in diverse meubelstijlen en prijscategorieën van grote aanbieders zoals VT Wonen, Dille & Kamille en Woonexpress, maar ook meubelstukken van kleinere aanbieders. Elke dag komen er nieuwe producten bij en wordt het aanbod groter.

Gelikete producten kunnen op een ‘moodboard’ geplaatst worden. Aan het moodboard, dat meubelstukken bevat die de gebruiker bij elkaar vindt passen, kan tevens een budget gekoppeld worden. In één oogopslag is duidelijk of de gekozen meubelstukken binnen het budget passen.

Ga voor meer informatie naar Homeswiper.nl of Facebook.com/homeswiper.

Publicatiedatum: 18 april 2016

reacties
anderen bekeken ook

Eindelijk een opgeruimd huis? Met de methode van Marie Kondo lukt...

Sandra van Koningshoven

Breed assortiment

Fotolijst ophangen zonder te boren: zo doe je dat!

Lenette Hermsen

Zo ruikt jouw huis altijd heerlijk. En het is nog goed voor je hu...

Sandra van Koningshoven

Jute kleden 

Vintage meubels

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie