Foto: App-home-swiper

Nieuwe interieur app gelanceerd: Home Swiper

Home Swiper: Swipend een droominterieur samenstellen

Sinds deze maand is er een nieuwe app beschikbaar waarmee iedereen die op zoek is naar nieuwe meubels al swipend een droominterieur kan samenstellen. Met Home Swiper keurt de gebruiker elk meubelstuk dat getoond wordt en kunnen goedgekeurde meubelstukken op een moodboard bij elkaar geplaatst worden. Een aankoop doen, kan via de webshop van de meubelaanbieder.

Het principe van de app is gebaseerd op een eenvoudig gegeven: mensen vinden het leuk om te ‘keuren’. Leuk of niet leuk, dat is de enige vraag die bij elk meubelstuk beantwoord moet worden. De app bevat vele duizenden unieke producten in diverse meubelstijlen en prijscategorieën van grote aanbieders zoals VT Wonen, Dille & Kamille en Woonexpress, maar ook meubelstukken van kleinere aanbieders. Elke dag komen er nieuwe producten bij en wordt het aanbod groter.

Gelikete producten kunnen op een ‘moodboard’ geplaatst worden. Aan het moodboard, dat meubelstukken bevat die de gebruiker bij elkaar vindt passen, kan tevens een budget gekoppeld worden. In één oogopslag is duidelijk of de gekozen meubelstukken binnen het budget passen.

Ga voor meer informatie naar Homeswiper.nl of Facebook.com/homeswiper.

Publicatiedatum: 18 april 2016

Reacties