Foto: woonexpress-nieuwe-collectie-lente

Nieuwe collectie Woonexpress geeft interieur frisse look

Je interieur een frisse metamorfose geven? Bij Woonexpress vind je leuke trendy woonspullen; een bron van inspiratie voor een zonnige inrichting.

Denk bijvoorbeeld aan de vrolijke flamingo trend, die je huis in tropische sferen brengt. Of de hammam stijl met veel rotan en sisal. Liefhebbers van minimalistisch gaan voor de stijlvolle zwart wit stijl. En wat te denken van accessoires in poederige pasteltinten? Als je daar niet van in een voorjaarstemming komt!

Marmer & mozaïek

Wie het nieuwste Woonexpress Magazine doorbladert, maakt het zichzelf niet makkelijk. Want kies maar eens uit al die woontrends die stuk voor stuk je huis een heel andere, stijlvolle look geven. De hammam trend bijvoorbeeld, die met koele blauwe tinten, sisal, een vleugje koper en vrolijke mozaïekjes je huis omtovert in een oosters paradijs. Of art deco, dat door middel van hoekige vormen, marmer en rijke stoffen een jaren twintig sfeertje aan je inrichting geeft.

Tafeltjes en krukjes

Wel behoefte aan iets nieuws maar niet per se een heel nieuw interieur? Met bijzettafeltjes, poefjes en krukjes geef je je zithoek een heel nieuwe look. Zet één of meerdere tafeltjes bij je bankstel voor een ruim en levendig effect. Voor een vleugje stoer combineer je tafeltjes en krukjes in wit, hout en stoer zwart. Een poefje in een mooie stof of met een bijzondere structuur is een eenvoudige manier om je interieur op te frissen en biedt ook nog eens een extra zitplek. Ook een makkelijke manier om je interieur op eenvoudige wijze een nieuwe look te geven zijn accessoires in metallic of pastel. Een groepje pastelkleurige vaasjes als stilleven geeft een tafel een heel nieuwe uitstraling. Her en der wat metallic accessoires als kussens, kaarsenhouders en lampen geven je huis instant glamour.

Tropische sferen

Papegaaien, flamingos, ananassen en fruittinten: ze zorgen voor instant exotische sferen in je huis. Warme oranjes en fel roze matchen perfect met koel mint. Deze trend doet het niet alleen binnen heel goed, ook je balkon of tuin worden met de flamingo trend in tropische sferen gehuld.

Publicatiedatum: 2 mei 2016

Reacties