Foto: Nieuwe collectie parfumverspreiders van Lampe Berger

Nieuwe collectie najaar 2017 van Lampe Berger

Lampe Berger pakt flink uit met nieuwe modellen en nieuwe geuren.

De Franse onderneming heeft zich bij de ontwikkeling van de nieuwe collectie laten inspireren op haar rijke geschiedenis. Klassiek chique, uniek en exclusief zijn kenmerken die gelden voor ieder nieuw model. Bijzonder exclusief is de gelimiteerde editie van Lampe Edition d’Art “ Bijou”. Dit is een echt collectors item.

Gift Box

De cadeautip voor de komende feestmaanden. Deze Capeline en Nova Boxed Set vormen het ideale geschenk voor sinterklaas, kerst of als relatiegeschenk. Nieuwe vorm met geprononceerde hoeken die het model een subtiele glans geven.

Bij Capeline is extra aandacht geschonken aan de onderzijde van de Lampe Berger. De facetten zetten dit model in een compleet ander licht. De tulpvormige dop zorgt voor extra cachet. Prijs: Capeline € 59,50.

Nova is leverbaar in twee kleuren de frisse Frosted wit en warme goudbeige tint Champagne. Dit model valt op door zijn bijzondere scherpe hoeken in het model dat verder een ronde en zachte uitstraling heeft. Prijs: Nova € 42,50 ,

Lampe Artichaut

Dit nieuwe model is een hommage aan de ambachtelijke glasblazers. Liefhebbers van Art Deco en vintage zullen gecharmeerd zijn van de zorgvuldig gedecoreerde blaadjes in reliëf die zijn geïnspireerd op de artisjok. De luxe, bronskleurige dop geeft Lampe Arichaut een extra luxe uitstraling. Er zijn drie kleuren Frosted, Amber en Grey. Prijs: € 65,--.

Lampe Constellation

De chique en klassieke model is elegant en sophisticated. Een luxe materiaal in combinatie met een modern en strak design. Het gouden patroon geeft het witte model een bijzonder karakter. Prijs: € 110,--.

Lampe Edition d’Art “Bijou”

De must voor iedere verzamelaar. Lampe Edition d’Art Bijou is een heel exclusief exemplaar dat doet denken aan een luxe sieraad. Er is keuze uit twee bijzondere kleuren: amethist en blauw. Dit model is 100% ambachtelijk vervaardigd en ieder model is met de mond geblazen en met de hand bewerkt. De twee uitvoeringen worden geproduceerd in een gelimiteerde en genummerde editie. Prijs: € 550,--.

Geuren

Zoals ieder seizoen ook nu wederom mooie op het seizoen afgestemde geuren die dit keer zijn geïnspireerd op Afrika.
Précieux Palissandre
Soie d’Argan
Fruits Secs
Cannelle de Noël
Sublime Tonka
Triopack: Soie d’Argan – Fruits Secs – Cannelle de Noël.

Verkrijgbaar vanaf oktober 2017.

Reacties