Minder woonoppervlakte in de Randstad: berging in de cloud!

Woonruimte wordt steeds kostbaarder, zeker in Amsterdam. Het CBS zocht uit dat Amsterdammers gemiddeld 49 vierkante meter woonruimte per persoon hebben.

06 Juni 2018

In de rest van Nederland is dit gemiddelde 65 vierkante meter. Niet zo gek, want de prijzen in Amsterdam zijn de afgelopen jaren explosief gestegen.

Efficiënt omgaan met de ruimte die we hebben

Die kostbare en schaarse woonruimte gebruik je natuurlijk het liefst om te leven, en niet voor spullen die je (bijna) nooit gebruikt. Door de groeiende populariteit van trends als tiny housing, ontspullen en minimalisme, kan worden geconcludeerd dat mensen steeds meer waarde hechten aan ervaringen boven spullen.

Toch is het voor de meeste mensen niet weggelegd om van het ene op het andere moment een minimalistische levensstijl aan te nemen. Waar laat je de spullen die je (bijna) nooit gebruikt? Het is toch zonde om ze op die schaarse woonruimte te laten rondslingeren, maar weggooien is ook niet altijd een optie.

Een thuiskantoor of kinderkamer in je rommelkamer

Inbox SmartStorage is het virtuele alternatief voor de berging, zolder of rommelkamer waar je thuis niet altijd meer ruimte voor hebt. De iCloud voor je spullen, volgens Hubspot.

Het werkt heel simpel:

1. Jij geeft aan welke spullen je wilt "uploaden" in de cloud
2. Inbox komt ze halen en bewaart ze
3. De spullen zijn via de app altijd binnen handbereik
4. Weer iets nodig? Dan wordt het gewoon thuisbezorgd

Zo kun je de spullen die je (bijna) nooit gebruikt, van de kerstversiering tot seizoensitems en archief, bewaren zonder dat ze in de weg staan. Zo maak je bijvoorbeeld ruimte voor een kinderkamer of een thuiskantoor.

Reacties