Foto: 2014/menu-stoffer-blik-design-Jan-Kochanski.jpg

MENU Stoffer en Blik

De briljante vormgeving van deze stoffer en blik van het Scandinavische merk MENU zorgt wel voor heel veel gemak.

Aan het uiteinde van de steel zit een gat waardoor het opgeveegde vuil gemakkelijk in de prullenbak verdwijnt. En ook nog eens een echte blikvanger. Het strakke en eenduidige ontwerp van dit item past in vrijwel elk interieur. Waar de meeste stoffer en blik sets ergens onder in een keukenkastje liggen is dit item een mooi accessoire om in het zicht op te hangen. Het handige ophangsysteem maakt dit ook nog eens heel gemakkelijk.

Prijzen

Eerder dit jaar werd deze stoffer en blik door een van de meest populaire ontwerptijdschriften uitgekozen voor een Wallpaper Design award. En dat is niet zo gek, want de toegevoegde waarde van dit stijlvolle en handige ontwerp is groots.

Over de ontwerper Jan Kocha?ski

Dit is het eerste ontwerp dat de Poolse ontwerper Jan Kocha?ski voor MENU heeft ontworpen. De handige en slimme aspecten van het design zijn kenmerkend voor zijn stijl. Detail en functie zijn kernwoorden die in zijn ontwerpen centraal staan. Dat is duidelijk terug te zien in het ontwerp van deze stoffer en blik.

Technische specificaties

Winkeladviesprijs: € 59,95
Kleur: Wit/Zwart
Afmetingen: H 8.5 x D:33 x B:24 cm
Materiaal: Plastic, hout en paardenhaar

Verkrijgbaarheid

Te koop bij de betere speciaalzaken en warenhuizen. Voor meer informatie over producten van MENU en verkooppunten zie www.ttpconcepts.nl.

Persbericht 26 december 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Anderen bekeken ook