Luxe design woon- en keukenaccessoires voor de levensgenieter


Eva Solo: functioneel en puur design.

Eva Solo: functioneel en puur design.

Strak Deens design verovert Nederland met woonaccessoires die leuk zijn om te zien, te gebruiken en te hebben. Eva Solo ontwerpt woon- en keukenaccessoires die gekenmerkt worden door functionaliteit, esthetische aantrekkingskracht en hoge kwaliteit. Samengebracht in een perfecte harmonie, brengt Eva Solo met deze accessoires een manier van ontspannen en zelfs een manier van leven in uw huis. Eenvoud, duidelijke lijnen en een hoge mate van functionaliteit kenmerken de producten in de collectie.

 

Het Deense merk Eva Solo brengt design dat meer is dan design alleen. Eva Solo werkt met de ontwerpers Poul Solbjerg en Peter Egelund, die onder de naam 'Tools' uitblinken in hun vakgebied. Zij hebben in de loop der jaren al meerdere Deense en internationale design awards ontvangen. Goed design is simpelweg de kern van alles wat Eva Solo doet en het kunnen genieten ervan ook. Dat is wat dit duo telkens weer onderstreept.

Deze ontwerpers hebben vorm en functie geïntegreerd in bijzondere producten om ons dagelijks leven nog makkelijker en mooier te maken. 'Inspiratie door verder te kijken dan de manier waarop we leven' is de visie die heeft geleid tot exclusieve producten voor het Eva Solo assortiment. Want uzelf laten omringen door mooie objecten kan de dag mooier maken en het kunnen gebruiken van de accessoires het dagelijks leven gemakkelijker.

De Eva Solo serie is verdeeld in verschillende categorieën en geeft een nieuwe beleving aan koken, serveren, wonen, baden en buitenleven. Een uitgebreide selectie van accessoires, zodat u uzelf kunt omringen met design dat uitstekend met elkaar gemixed en gematched kan worden.

Publicatiedatum: 8 augustus 2011

Meer informatie: www.evasolo.com

AANBEVOLEN

Leuke retro telefoons voor in huis

Mobiel bellen is super handig, maar mist de beleving die een retro telefoon je k...

Hondenmand of hondenkussen. Waar kies je voor?

Ga voor het beste van het beste, omdat jouw hond ook een fijne relaxplek verdien...

Zeg het met bloemen

Wat is nou een woonkamer zonder bloemen? Zeg nou zelf, een fleurig boeket maakt ...

Ophangsysteem schilderijen en lijsten

Decotrack is het fraaiste ophangsysteem om schilderijen of andere zaken deugdeli...

SunBasic Knikarmscherm

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-/kwaliteit verhoudin...

Makkelijk DIY project: een vrolijk kattenhuis

Een eenvoudige Ikea hack: leuk voor jou en voor je kat(ten) natuurlijk.

Advertentie