Foto: press_2013//IKEA-producten-woonaccessoire-1.jpg

IKEA: nieuwe producten in april

Voorjaarsschoonmaak creëert ruimte in huis voor nieuwe producten IKEA

IKEA: nieuwe producten in april

In het voorjaar is er na de grote schoonmaak weer volop ruimte in huis voor nieuwe producten en accessoires. Dat komt goed uit, want vanaf april 2013 kan je bij alle vestigingen van IKEA terecht voor een aantal bijzondere nieuwe producten: van een vrolijke vogelkooi tot industriële vitrinekasten en kleurrijk textiel.

Kitsch en cool
Ga voor de perfecte combinatie tussen kitsch en cool met de KLÄDSAM mobiel. De kooi met de opvallende gele vogel is gemaakt van gelakt staal en zorgt voor een speels en charmant effect in iedere ruimte. De mobiel draait langzaam rond zodra je hem ophangt en brengt daarmee de ruimte tot leven.

Tijdloos contrast
De ESBJÖRN stoel van zwart gebeitst beuken heeft een sterk grafische uitstraling en heeft vanuit elke hoek een andere look. De schuine armleuningen creëren een mooi contrast met de hoge, ronde rugleuning. Met een gewatteerde hoes maak je van de ESBJÖRN bovendien in een handomdraai een compleet andere stoel.

Trapsgewijs
Met het HJÄLMAREN badkamermeubel organiseer eenvoudig al je badkamerspullen. Het meubel in de vorm van een trap is twee meter hoog en bevat zes planken in twee maten. Ideaal voor je handdoeken en toiletspullen, maar ook voor leuke accessoires en zelfs een plant.

Tentoonstelling
De industriële vitrinekast FABRIKÖR doet denken aan ziekenhuizen en drogisterijen uit de 20e eeuw. Perfect om je mooiste bezittingen te laten zien. Kies voor donkergrijs, beige of lichtgroen staal.

Verborgen kledingrek
KNAPPER is de ideale combinatie van een passpiegel en een kledingrek. De vrijstaande spiegel laat ruimtes groter lijken en heeft een handig kledingrek dat aan de achterkant verborgen zit. Ideaal voor het ophangen van je favoriete kleding en accessoires. Zo blijft je slaapkamer lekker opgeruimd.

Knoop aan de wand
Knopen zo groot als dienbladen voor aan je wand is geheel nieuw. De GRÄDDIG knopen zijn de ideale invulling van een saaie muur. De set bevat drie verschillende knopen in helderwit, opvallend groen en zwart-witte polkadots die je op kunt hangen.

Zweeds sprookjesbos
Waan je dit voorjaar in een Zweeds sprookjesbos met de nieuwe textielcollectie van IKEA. De prints zijn geïnspireerd op Zweden en bevatten dieren, geometrische patronen en eclectische kleuren. Zo is het opvallende ÄNGSSPIRA dekbed een eerbetoon aan de eland, het favoriete dier van Zweden. Met het luxe beddengoed creëer je eenvoudig een heerlijk hotelgevoel in je eigen slaapkamer.

Meer informatie: www.ikea.nl

Publicatiedatum: 13 maart 2013

Voorjaarsschoonmaak creëert ruimte in huis voor nieuwe producten IKEA.

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties