Foto: press_2013/ikea-brakig.jpg

IKEA meubels en woonaccessoires BRÅKIG

IKEA verrast met de nieuwe limited editon BRÅKIG (rebels) collectie.

Deze vooruitstrevende producten zijn ontworpen in samenwerking met ArtRebels, een creatief collectief uit Kopenhagen.

Het resultaat van deze samenwerking is een gedurfde mix van Deens design, mode en kleur. Verkrijgbaar bij alle IKEA winkels in Nederland, uitgezonderd IKEA Delft.

Rode draad

De ontwerpen van ArtRebels staan bekend om hun grafische harlekijn patronen. Deze gekleurde ruiten lopen dan ook als een rode draad door de BRÅKIG collectie. Van opbergdozen en dienbladen tot behang en servies.

IKEA BRÅKIG.

Metallic

Voeg glans toe aan je interieur met de BRÅKIG tafel. Het meubel combineert een houten blad met metallic bronzen poten.

IKEA BRÅKIG tafel.

Slimme oplossing

De BRÅKIG collectie zit vol met slimme oplossingen voor kleine ruimtes. Zo heeft de tafel een afneembaar tafelblad dat ook te gebruiken is als dienblad. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

IKEA BRÅKIG tafel en dienblad in één.

Achterover leunen

Is het een bed, een chaise longue of toch een bank? Het BRÅKIG daybed nodigt in ieder geval uit om lekker achterover te leunen. Combineer de stijlvolle zwarte bank met de kleurrijke kussens en voetenbanken uit de BRÅKIG collectie.

IKEA BRÅKIG daybed.

In een nieuw jasje

In samenwerking met ArtRebels heeft IKEA een aantal oude bekenden in een nieuw jasje gestoken. Zo is de FROSTA kruk nu ook verkrijgbaar in frisse pasteltinten.

IKEA FROSTA.

Bont geheel

Ontbijt, lunch of diner. Iedere maaltijd wordt een feest met het vrolijke servies uit de BRÅKIG collectie. De schalen, koppen en borden vormen samen een kleurrijk en bont geheel.

IKEA BRÅKIG servies.

De producten zijn verkrijgbaar bij alle winkels van IKEA (IKEA Delft uitgezonderd), daarnaast zijn er meer dan 7.000 producten verkrijgbaar via de webwinkel.

Meer informatie: www.ikea.nl

Publicatiedatum: 2 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties