Foto: /266768.jpeg

Ikea meubelen restylen met Villa Venga hoes

Nederlands merk komt met wereldwijde primeur digitaal geprinte hoezen en stoffen.

Nederlands merk komt met wereldwijde primeur digitaal geprinte hoezen en stoffen.

Één kleurrijke hoes met een motief van koffiebonen, snoepjes, spijkers of aardbeien kan al je Ikea-meubels en daarmee je complete interieur veranderen. Het Nederlandse merk Villa Venga presenteert vandaag deze wereldwijde primeur op het gebied van digitale fotoprint technieken voor stoffen.

 

In plaats van nieuwe meubels kopen, volstaat de online bestelling van een zelf gekozen exclusieve hoes met een exceptionele fotoprint. De hoezen zijn ontworpen door jonge designers, die zich uit mochten leven met frisse, vrolijke en buitenissige ‘out-of-the-box’ motieven. Via de webshop www.villavenga.com kunnen mensen de bekende banken en stoelen van Ikea zelf opnieuw bekleden met de meest bijzondere kleuren en afbeeldingen. Van kiezelstenen tot brood, van amaryllis tot oude auto’s en van pluche beestjes tot snoepjes.

Als het aan Villa Venga ligt, blijft het niet alleen bij meubelhoezen. In de toekomst wil het merk zijn collectie uitbreiden met nieuwe productlijnen en nieuwe designs voor bijvoorbeeld gordijnen, T-shirts of kussens. ,,Binnen nu en drie jaar is Villa Venga wereldwijd een bekend fashionlabel,” voorspellen de initiatiefnemers.

Villa Venga koos ervoor te beginnen met Ikea-meubels omdat het concern 283 woonwarenhuizen in 26 landen heeft en de populaire modellen zich goed lenen voor een restyling. Villa Venga: ,,Als je naar de beschikbare hoezen op de markt kijkt dan heb je het met een ander ruitje of ander streepje wel gehad. Er is op die markt geen ontwikkeling. Waar wij nu mee komen is uniek en bestaat nergens ter wereld. Met onze hoes krijg je totaal andere meubels. Ben je na een paar jaar uitgekeken op je bank, dan koop je gewoon een andere hoes. Nog nooit was het zo eenvoudig om een échte personal touch aan je interieur te geven.”

Villa Venga noemt zichzelf een eigenzinnig en ongebonden merk met een sterke focus op innovatie, originaliteit en creativiteit. Het merk werkt met de nieuwste technieken en kwalitatief hoogwaardige stoffen. Die worden digitaal bedrukt met de motieven die de klant heeft uitgekozen in de webshop van Villa Venga.


Publicatiedatum: 23 mei 2011
Meer informatie: www.villavenga.com

Reacties