Foto: woonkussen-make-my-day-popsicle

Hippe woonkussens Make my Day collectie Popsicle

Luxe woonproducten met een sociaal verhaal: woonkussens Make my Day.

Woonkussen Make my Day is toegevoegd aan de eigenzinnige collectie van Popsicle. Een bijna niet te kiezen mix-and-match serie van maar liefst 15 varianten is om hebberig van te worden. De heerlijk dikke stof, zacht als fluweel geeft je een luxe gevoel en maakt het een kussen dat je lekker bij je neemt. De kussens zijn er in vijf eigentijdse dessins: Stripes, Messy Dots, Home at Grannies, Marble en Plain. Are you ready for cosy, hot chocolate days at the fireplace?

Sociaal en duurzaam produceren

De kussens zijn stuk voor stuk met de hand in Friesland gemaakt. Popsicle werkt hiervoor samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ontwerper Ingrid van der Veen: “Heel bewust heb ik gekozen om op deze manier te werken. Ik ben van mening dat we met zijn allen iets bij kunnen dragen aan de maatschapppij. Ik hoop ze mede door hun werk een mooie dag te geven en als koper van de kussens kun je hier aan bijdragen." Ook de hoezen van zitelement Pile me Up worden door hen geconfectioneerd en door Popsicle gestoffeerd. Op deze manier wil de ontwerper langdurige relaties opbouwen en een bijdrage leveren aan de samenleving.

Nieuwe kleurencollectie zitelement Pile me Up

De stoffen voor de kussens zijn door Popsicle ontworpen. Deze zachte, luxe stoffen zijn ook gebruikt voor de nieuwe collectie Pile me Ups. Zo sluit de hele collectie naadloos op elkaar aan en is alles goed te combineren. Het gebruik van de basics wit, zwart en lichtgrijs zorgen voor een rustige basis. Durf je meer, dan kun je knallen met de hippe kleur koraal. Ook is er een marmer variant van de Pile me Up en kussen Make my Day. Zo ben je helemaal klaar voor 2015!

Popsicle

Popsicle is een eigenzinnig designlabel op het gebied van in- en exterieur. Het label kenmerkt zich door verrassende ontwerpen. Dit uit zich in onverwacht materiaalgebruik, de verschijningsvorm en doordat het herinneringen oproept. Deze speelse invalshoeken en de sociaal duurzame werkwijze maken dagelijkse producten uniek en dagen je uit de wereld om je heen opnieuw te bekijken.
Design that rocks your world!

Meer informatie: www.popsiclestuff.nl

Publicatiedatum: 21 augustus 2014

Reacties