Foto: 2016/hangmat-luilak-wehkamp.jpg

Hangmatten voor binnen en buiten

De nieuwste mogelijkheden met hangmatten en stoelen.

Een hangmat zorgt voor de nodige ontspanning. Lekker liggen en luieren. Een longdrink met ijs, de warme zon en wuivende palmbomen. Goed, voor die wuivende palmbomen is wat fantasie nodig maar in een hangmat droom je dan ook heerlijk weg. We zien ze steeds meer onder de terrasoverkapping, op de veranda, het gewone terras en zelfs in de serre of de woonkamer. Want een hangmat mag overal gezien worden. Maar het belangrijkste is toch de rust en de ontspanning die dit met zich meebrengt. We onderscheiden hangmatten met en zonder spreidstokken. De mat zonder spreidstokken is de originele vorm. Deze liggen voor veel mensen comfortabeler. Toch blijft dit een persoonlijke keus.

Hangmat in je woonkamer

Binnenshuis zien we ook steeds vaker de hangmat opduiken. Een variant op de hangmat, de hangstoel, alleen dit keer om in te zitten wint ook aan populariteit. Hangmatten zijn in zoveel verschillende kleuren te krijgen dat ze altijd matchen met je interieur. Sommige hangmatten en hangstoelen bieden voldoende ruimte voor twee personen. Let dan wel bij aanschaf op de ruimte in de mat en het maximale draaggewicht. Mocht je een hangmat binnen willen plaatsen hoef je niet per se in de muren te boren, er zijn hiervoor stijlvolle standaarden te verkrijgen. Dit geldt ook voor hangstoelen. Er bestaan varianten die geleverd worden met een standaard, maar soms moet je zelf een ophangsysteem creëren. Zorg dan voor een solide constructie.

Hangstoel of hangmat kiezen

Weet jij al waar je liever in luiert? Het voordeel van de hangstoel is dat je hiermee overzicht blijft houden op je omgeving. Ook kunnen hier twee personen in, wel zo gezellig. De hangstoel kan ook prima binnenshuis opgehangen worden en daar als volwaardig meubelstuk functioneren. Deze is ook bij smallere balkons op te hangen. In een hangmat droom je heerlijk weg. De hangmatten en hangstoelen van Luilak.nl zijn stabiel en van een uitstekende kwaliteit. Luilak geeft advies, heeft verstand van de producten en is onbetwist specialist. Er is een ruime keus tussen verschillende stoffen en designs. Bij Wehkamp.nl hebben ze ook ruime keuze in kwalitatieve hangmatten. Er zit bij één van beiden vast een design bij dat bij je huis of tuin past. Of je nu een hangstoel of hangmat kiest, hou rekening met de constructie. Met een standaard kan je hem ook makkelijk van de woonkamer op de veranda plaatsen. Maar ook in de serre of zelfs op de slaapkamer. Om een extra relaxhoekje te creëren.

Reacties