Glashelder: Party People blijven plakken


Alle feestjes hebben een probleem gemeen; welk glas was nou van wie. Een vraag die meestal uitmondt in een schoon nieuw glas.

Alle feestjes hebben een probleem gemeen; welk glas was nou van wie. Een vraag die meestal uitmondt in een schoon nieuw glas. www.kookpunt.nl

Fijn voor de gastheer of -vrouw, die vervolgens tussentijds aan de afwas moet. Vacu Vin komt met de even simpele als grappige oplossing in de vorm van Party People.

Glass Marker

Geen saaie sticker of veredelde onderzetter, maar vrolijke figuurtjes van ongeveer een centimeter die zich aan het glas vastzuigen. De mijn glas/jouw glas vraag is verleden tijd. Niet alleen voor de drinker zelf een uitkomst, maar al helemaal voor de gastheer of -vrouw die graag de drankjes bijvult. Voor een extra geheugensteuntje en ter verhoging van de goedlachse feestvreugde beeldt elke Glass Marker een emotie uit. Emoticons dus op het glas. Geef die vriend die graag filosofeert de marker Deep. Of de buurman die net wat te veel traint de marker Macho. Garantie voor een volle lach en brede herkenning.

Kunststof zuignapje

Party Peopleâ zijn verpakt als set van 12 unieke karaktertjes in trendy kleuren. Deep, Cool, Jolly, Cuddly, Macho, Devilish, Curious, Mysterious, Naughty, Sneaky, Honest en Veggie genaamd. Deze partygasten blijven langer plakken dan de meeste partygasten middels een kunststof zuignapje dat zich aan elk glad oppervlak hecht. Het zuignapje is zelf food approved. Even likken in plaats van een druppeltje water voor het beste plakwerk kan dus geen kwaad. En helemaal hygiënisch, want na gebruik kunnen deze party people gewoon in de afwasmachine.

Vacu Vin is mondiaal toonaangevend met een range aan innovatieve producten die zijn toegespitst op wijn en food. Kenmerkend voor alle producten is dat deze een oplossing bieden voor praktische zaken en origineel zijn in uitvoering en design.

Verkoopprijs

Advies verkoopprijs: ? 3,95.
Verkoop- en productinfo: Vacu Vin, tel: +31 (0) 15.262.69.26 of kijk op www.vacuvin.com.

Publicatiedatum: 16 april 2009

 

 

AANBEVOLEN

Piazza salontafel groot

Piazza – salontafel – MYS.TB.0107 140 x 70 x 41 (B x D x H in cm.)

Vijf tips om jouw interieur een vintage-look te geven

Retro is weer helemaal terug! Maar hoe tover je jouw interieur om naar een vinta...

Woosh salontafel

Woosh – salontafel – MYS.TB.0093 70 x 70 x 37 (B x D x H in cm

Makkelijk DIY project: een vrolijk kattenhuis

Een eenvoudige Ikea hack: leuk voor jou en voor je kat(ten) natuurlijk.

Fotolijst ophangen: hoe doe je dat?

Er zijn verschillende systemen om je fotolijst netjes op te hangen. Wil je rails...

Noni cafe side table

Noni Cafe – bijzettafel – MYS.TB.0086 60 x 60 x 60 (B x D x H in cm.)

Advertentie