Foto: 2015/Foto-op-Hout.jpg

Foto op hout als decoratie in de woonkamer

Naast meubelen van hout voor binnen en buiten wordt hout tegenwoordig op verschillende manieren toegepast in het interieur.

Een goed voorbeeld hiervan is een foto op hout. Het is helemaal van deze tijd! Je kan dit eenvoudig online bestellen en wordt snel thuis bezorgd.

Hout in de woonkamer

Hoe stijlvol, stoer en tegelijk vintage is het om een foto op hout in de woonkamer te hangen. Dit is een echte eyecatcher. Het is zeer geschikt als wanddecoratie en doet veel voor de sfeer in huis. Kies bijvoorbeeld voor een leuke vakantiefoto of een foto van het gezin. Je hoeft niet bang te zijn dat de foto's niet scherp worden. Ook op hout kunnen de foto's haarscherp afgedrukt worden.

Te veel hout in de woonkamer kan al snel ogen als een sauna, maar kan ook erg stijlvol zijn. Kies hier een goede balans in en je tovert jouw woonkamer om in een sfeervolle plek waar je graag zit.

Mooi cadeau voor een ander

Wil je een trendy en uniek cadeau geven aan familie of vrienden? Een foto gedrukt op hout is heel leuk om als cadeau te geven. Je doet er een ander veel plezier mee.
Het hout zorgt voor een warme uitstraling van de foto. Zorg voor een foto van een mooie herinnering en je hebt gegarandeerd een perfect cadeau!

Voordelen van een foto op hout

Zoals al eerder gezegd is het een trendy product. Het past in bijna elk interieur en brengt warmte en sfeer in je woning. Bij DVC.nl wordt het digitaal geprint met een professionele Fine-Art printer op duurzaam hout met het FSC of PEFC keurmerk. Je kan kiezen tussen vurenhout, multiplex of larikshout. Zij bieden zowel voor binnen als voor een buiten de producten aan. Voor elk wat wils!

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties