Foto: Black-decker-kerst-tips

Een creatieve kerst met BLACK+DECKER™

Voor wie in de aanloop naar de kerstperiode op zoek is naar inspiratie, verzamelde BLACK+DECKER™ enkele creatieve doe-het-zelf projecten.

Met kerst willen mensen zich van hun meest creatieve kant tonen en wordt het huis opgevrolijkt met allerlei kleurrijke versieringen. Met deze doe-het-zelf projecten geven mensen hun decoraties dit jaar een meer persoonlijke touch kunnen geven.

Op de BLACK+DECKER website www.blackandecker.nl/christmas vindt u drie eenvoudige doe-het-zelf projecten waarmee u stap voor stap prachtige decoraties maakt die u niet in de winkel kunt kopen - een creatieve houten kerstboom met een uniek kantje, een decoratieve houten versiering in de vorm van een sneeuwvlok en een houten rendier voor in huis of in de tuin.

Hebt u geen idee wat u dit jaar onder de kerstboom moet leggen? Dan helpt BLACK+DECKER u met een reeks originele en praktische cadeaupakketten in mooie geschenkverpakkingen, blik of flightcase, met extra accessoires bij de machines. Het perfecte geschenk voor elke creatieve
doe-het-zelver!

Hilde Verbeek: 'Kerstmis is een periode waarin we thuis leuke momenten met familie en vrienden willen delen. Het is bovendien het ideale moment om de gereedschapskist erbij te halen en decoraties een persoonlijke toets te geven. BLACK+DECKER moedigt iedereen aan om zich van z'n creatiefste kant te laten zien en een unieke stempel te drukken op zijn kerstversiering. Ook weten mensen met Kerstmis niet altijd wat ze hun geliefden moeten schenken. Daarom komt BLACK+DECKER dit jaar met praktische kerstcadeaus voor familie en vrienden in geschenkverpakkingen, zoals een mooie metalen blikverpakking of een flightcase.

Meer informatie: www.blackanddecker.nl/christmas

Reacties