Foto: Lente in huis

De lente zit in de lucht!

De lente staat voor de deur. Tijd om de grote schoonmaak te houden,

Maak een frisse start

Afval scheiden is een must! Als je er nog niet mee was begonnen óf je wil het makkelijker maken, start dit voorjaar dan fris met een van de afvalverzamelaars van Wesco: de Big Double Master. Deze grote jongen heeft twee aparte binnenemmers van 20 liter waardoor afval scheiden een eitje wordt. Zo ben je goed bezig voor het milieu en het staat ook nog eens leuk in je interieur. Dat is dubbel mooi meegenomen!

Haal het voorjaar in huis

Haal het voorjaar in huis en geef je huis een nieuwe look. Of je nu je muur een nieuw kleurtje geeft, of je meubels of accessoires voorziet van een nieuw jasje, het is zo gepiept met de krijtverf van Amazona. Zonder voorbehandeling en vaak met slechts één laag verf creëer je al een nieuwe uitstraling. De verf is ook nog eens 100% natuurlijk. Die lege verfemmer kun je dus gewoon weggooien in je Wesco Big Double Master.

Genieten: alleen of samen

Dat heerlijke voorjaarszonnetje op je wangen en in alle rust op een bankje in je tuin genieten met een warme kop thee… Dat is extra fijn met de tea-for-one set van Bredemeijer®. Liever niet alleen? Geen zorgen! Met de Yantai theepot met bijpassende theekopjes kun je lekker met tweeën genieten.

Paastafelen

Bij het voorjaar hoort natuurlijk ook Pasen! En bij het Paasontbijt hoort een mooi gedekte tafel. Voor de ultieme Paassfeer zet je het servies van Villeroy & Boch met traditionele Paasschilderingen en -kleuren op tafel. Extra leuk hierbij is de Bredemeijer® Bella Ronde theepot in de nieuwe kleur mintgroen. Zo krijg je de hele familie met gemak aan tafel: genieten maar!

Reacties