Foto: Blomus woonaccessoires 2018

Noviteiten blomus 2018

Het begin van een nieuw tijdperk

In 2018 wil Blomus de wereld van het moderne interieurdesign verder veroveren en presenteert een omvangrijke serie nieuwe woonaccessoires die indruk maken met(in) zowel functionaliteit als aantrekkelijk en markant design. Onze oorspronkelijke focus op RVS wordt uitgebreid met nieuwe materialen zoals aardewerk, kurk, linnen, beton en hout. Deze materialen vullen het bestaande assortiment perfect aan.

Elk nieuw product is onmiskenbaar Blomus, maar niet alleen in de vertrouwde traditie van het merk; het getuigt ook van de ambitie steeds te blijven ontwikkelen, nieuwsgierigheid te wekken en de veelzijdige invloeden van de omgeving te integreren. Zo slaat Blomus nieuwe, toekomstgerichte wegen in zonder in te leveren op kwaliteit, eenvoud of uitstekend vakmanschap.

Internationaal

Onlangs heeft Blomus een vestiging in Kopenhagen geopend om het merk te verrijken met de Scandinavische opvattingen over design en productinnovatie, en de unieke eisen op te pakken die de Scandinavische wereld stelt. Daarbij beschikken wij nu ook over de kennis en kwaliteiten van een vooraanstaande Deense ontwerpster; Charlotte Thorhauge Bech. Zo ontstond uit het Scandinavische minimalisme en de Duitse passie voor kwaliteit en vakmanschap een nieuwe serie Blomus producten.

Eenvoud wint

Duidelijke en terughoudende vormgeving, vrij van overbodige details en toch oneindig complex en vol warmte, elegantie en zinnelijkheid: Deze opvatting van moderne eenvoud is de kern van de designfilosofie van Blomus.

De collectie

Dit seizoen presenteert Blomus een omvangrijke collectie nieuwe woonaccessoires. Naast vele andere artikelen, bevat de nieuwe collectie zachte kussens uit gestept katoen of een jutemengsel , een serie onmisbare badkameraccessoires, en – niet te vergeten – een strak belijnd en tegelijk elegant servies als aanvulling op de talrijke en alom populaire Blomus-producten voor keuken en eethoek.

De kleuren

De verschillende kleurstellingen voor de nieuwe Blomus-collectie stralen elegante eenvoud, functionaliteit en topkwaliteit uit en zijn expressief genoeg om op zichzelf staand indruk te maken, maar kunnen ook moeiteloos worden gecombineerd waarbij de kleuren elkaar uitstekend tot hun recht laten komen. Het palet beslaat in totaal elf kleuren, waaronder het zachte en dromerige Moonbeam, het delicate Rosé en het matte Agave Green. Ze harmoniëren natuurlijk allemaal perfect met de tijdloze elegantie van het RVS.

Informatie bij blomus

Reacties