Foto: Blomus

Nieuwe collectie Blomus

Blomus heeft een nieuwe collectie tafelkleden, servetten en lopers gemaakt van zuiver katoen of een combinatie van vlas en katoen.

Ideaal voor dinertjes, feestjes en borrels. Een collectie die een elegant contrast vormt met het bestek, servies en glaswerk.

Twee draden, drie kleuren

De twee collecties heten Mesa en Stivo en zijn verkrijgbaar in grijze kleurschakeringen die bijzonder goed combineren met servies, bestek en tafeldecoraties. Rustgevende tinten die de gedekte tafel een stijlvolle look geven. Mesa is gemaakt van zuiver katoen en Stivo van een mix van katoen en vlas. Beide collecties zijn geweven met twee draden en dit levert een geschakeerd en uniek effect op. Mesa is verkrijgbaar in twee grijstinten en Stivo in één tint.

Maak van elke dag iets bijzonders en dek de tafel op spectaculaire wijze, een principe dat blomus altijd nastreeft. Een principe dat hoge eisen stelt aan het garen en de weeftechniek, zodat Mesa en Stivo keer op keer kunnen worden gewassen en gebruikt.

De tafelkleden zijn verkrijgbaar in drie maten, de loper in één maat en de servetten worden verkocht in verpakkingen van vier stuks.

Mesa en Stivo zijn vanaf juni verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en via www.blomus.com

Reacties
Anderen bekeken ook